Milyen vállalkozás indítását javasoljátok kb.5-6 millió forint kezdő tőkével?
Figyelt kérdés
Kertészmérnöki végzettségem van, de nem a szakmámban gondolkodom. Nem befektetési tippekre, hanem vállalkozási ötletekre vagyok kíváncsi. Előre is köszönöm a válaszokat!2018. márc. 3. 10:01
1/9 anonim válasza:
A szakma idegen vállalkozók csődölnek be leghamarabb sok esetben.
2/9 anonim válasza:
Hat ha ezt kiirtad ide, es idegenektol varsz valaszt akkor hagyd a francba. Nem neked valo a vallalkozas.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos hozzászólásokat. Ötletem nekem is van, de hátha van jobb. Nem tanácsot, választ, segítséget, megoldást stb várok, pláne nem kioktatást, hanem ötletet.
2018. márc. 3. 12:36
4/9 anonim válasza:
Kerdezd meg Elon Musk-ot hogy kitol kert otleteket. Segitek egy kicsit. Senkitol.
5/9 anonim válasza:
Mert Elon Musk 5-6 millióból kezdte, hmm?
Amúgy unokatesóm sem egyedül kezdett, de egyéni vállalkozást. Ez úgy értendő, hogy ötleteket egy csomó embertől kapott... Ezeket megfontolta, mérlegete a dolgokat és néhányat alkalmazott is. Most sikeres vállalkozása van.
6/9 General válasza:
Igen. Elon Musk még sokkal kevesebbel kezdte. Konkrétan albira nem volt pénze.
7/9 anonim válasza:
ingvar kamprad is egy csöves volt...
De aki ezeket elhiszi az nem normális.
Ahogyan Rejtő is megmondta: a fillérből nem forint lesz, a fillérből egy pohár tejföl és egy kifli (... vagy valami ilyesmi)
Az persze megint más, ha valaki szert tud tenni több százezer dolláros ösztöndíjakra, vagy rendelkezik szponzorokkal.
9/9 anonim válasza:
Kertépítésben, gondozásban nem gondolkodsz? Melyik térségben laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!