Ruházati márka alapítás? Hogy s mint lehetsége? Több lent!
Szeretnék egy saját kollekciót piacra dobni ötlet/ koncepció marketing van, csak sajnos azt nem tudom ,hogy hol /hogy lehetne a nekem megfelelő minőségű/anyagú polót rendelni , hogy benne a cimke már az én "márkám nevét tartalmazza! És hol/kivel lehet terveztetni, kivitelezni egy adott póló mintáját ?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Nekem nem egyértelmű, hogy mintát akarsz nyomtatni pólókra vagy saját pólókat gyártatni. A kettő egészen külön ipar. Ha csak nyomtatni akarsz, akkor a kész mintát elég elvinni egy pólónyomtatással foglalkozó céghez. Ha saját pólót tervezel, akkor a szabást és anyagot is te választod.
Ha minőségit akarsz kis tételben, nem az alibaba a megfelelő hely.
A lényeget lehagytad kérdező, bár az látszik, hogy a tervezéshez, szakmához nem értesz, de ez kompenzálható. A kérdés, hogy ehhez:
Van-e megfelelő pénzmagod? Mennyi pénzed van rá, esetleg az egészet "ingyen pénzből" akarod-e?
"Hogy áll a projekted?"
Hogy állna? Sehogy! Közben kijózanodott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!