Aki közösségi portált akar alapítani ahoz nem muszáj céget alapítani? És azt láttam sok olyan van hogy kb 5 millió dollár bevétele van egy portálnak! De ehez ugye nem kell cég?
Dehogy kell ceg, anyu bankszamlajara is mehet minden.
Aludni kene, kisgyerek, holnap suli.
Sajnos a mai fiatalok így mutatkoznak be egymásnak!Tisztelet a kivételnek én 21 éves fiu vagyok de az eszem egy kicsit n
agyobb átmérőjű!
0 Ft-ból is csinálhatsz egy közösségi oldalt, ha értesz hozzá. Vagy pár százezer forintért csináltatsz.
Nem egy bonyolult dolog egy egyszerű közösségi oldalt összedobni. A gond ott van, hogy senkit nem érdekelne ez már manapság.
Anno myvip és iwiw jó helyzetben volt hazánkban, mert más hasonló oldal nem volt elérhető magyar nyelven. De mióta a Facebook betört mindenhova, és monopol helyzetet alakított ki, az addigi közösségi oldalak nem tudtak azzal a fejlődéssel és marketinggel lépést tartani, így még a valamennyire világszerte elterjedt myspacen is egyre jobban fogytak a felhasználók.
Amúgy kérdésre válaszolva nem kell ehhez cég, egy egyszerű magánember is csinálhat bármilyen weboldalt, csak a bevételt kell majd elszámolni az állam felé valamilyen módon.
Na ennyi, cső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!