Kellene-e ilyen feltételekkel 1 millió dollár, ha igen mire költenéd?
Figyelt kérdés
Elkölthetsz 1 millió dollárt ezekkel a feltételekkel:
-Deportálnak a Plutón lévő börtön 5x5-ös cellájába, ahonnan sosem szabadulsz és ott halsz meg.
-Nem érintkezhetsz soha többet emberekkel, nem is beszélhetsz velük, egyedül leszel a Plutón.
-Kenyeret és vizet kapsz, illetve a vizeletet és a székletet a cellán kívülre tudod üríteni.
-A Földön költheted el a pénzt, úgy, hogy elküldheted a Földre, hogy mi legyen az 1 millió dollárral.
1 millió dollár kb. 280 millió Ft-nak felel meg.
2015. aug. 15. 12:27
1/4 anonim válasza:
Még a leggenyóbb bank is kedvezőbb feltételekkel adna 1milliót, tehát nekem nem kellene :D
2/4 anonim válasza:
simán. amúúgy is loner vagyok, a magány lenne a legkisebb bajom. a pénzt a lehető legjobb gépre költeném, játékokra, és könyvekre
3/4 anonim válasza:
Ilyen hülye feltételekkel nyilván nem kellene túl sok embernek.
Max azt tudom elképzelni, hogy valami irgalmas misszionárius felajánlja jótékony célra vagy pl családjának aztán elmegy a Plútóra mert ott úgyis pillanatok alatt meghalna, szóval nem lenne szenvedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!