Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Miből áll pontosan az MLM-es...

Miből áll pontosan az MLM-es munka?

Figyelt kérdés

Benne vagyok pár álláshirdetéses fb csoportban. Időnként szoktak kitenni ilyen mindenféle mlm-es munkákat, de azokra nemigen van jelentkező. Pár napja egy csaj kiírt egy hosszú bejegyzést, hogy nem érti mi baja van mindenkinek az MLM-el, miért utasítják el kapásból, mikor ez is ugyanúgy munka. Írtam neki kommentben, hogy valósznűleg azért, mert az emberek többsége nem akar túlárazott termékeket rátukmálni az ismerőseire, idegenekre, meg bemutatót tartani, embereket beszervezni stb.

Erre kommentben nekem estek az MLM-esek, hogy minek szólok bele, ha fogalmam sincs, miről szól az egész, mert nem ez a lényege. Ők nem értékesítenek, nem tukmálnak, nem árulnak, az ilyen tudatlanok miatt van ez az előítélet...

Ha tényleg így van, akkor miből áll pontosan az MLM-es munka? Mit csinál konkrétan, aki ezzel foglalkozik, ha nem termékeket árul, reklámoz? Vagy csak engem akarnak hülyének nézni?

Jöhet bárkinek a tapasztalata, véleménye, aki foglalkozott/foglalkozik MLM-el, vagy csak nálam több rálátása van a dologra.

2018. febr. 11. 21:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
A stílus maga az ember.. 😂😂😂
2019. ápr. 26. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!