Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan kezdjek neki? (Irjatok...

Hogyan kezdjek neki? (Irjatok legyszi)

Figyelt kérdés
Valaki tudna nekem egy kis barkacs es vallalkozoi tanacsot adni? Fiatal vagyok es most probalom bontogatni a szarnyam.Akarok egy kis penzt gyujteni, es venni nehany gepet, mar van ket lancfureszem es gondolkozok fu kasza, soveny vago, agregator, szalagfureszt venni. Illetve mit volna erdemes vennem meg? Ilyen kertesz ,-fa vago bizniszt akarok. Van aki tud privatban irni? Tobb kerdesem is lenne. Legyszi adjatok tanacsot.
2018. febr. 5. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Első körben írj ékezetekkel, mint minden normális ember.
2018. febr. 5. 20:23
 2/2 anonim válasza:
én már lassan 3 éve kertészkedek hétvégente. nézd a környéken mire van igény. fűnyírás, kapálás, sövény nyírás, ágvágás, stb. de alapgépek: fűkasza, fűnyíró, sövényvágó olló, vagy benzines sövénynyíró, metszőolló, lombseprű, ágvágó olló
2018. febr. 7. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!