Tényleg valójában ilyen veszélyes lenne egy jól menő szórakozóhelyet üzemeltetni?
Régen a Pintér éra előtt Vizó volt a király az éjszakában, most más.
Egy volt barátom, Night Clubot csinált törökök védték, kénytelen volt védelmet venni. 6 hónap múlva a török összerúgták a port valakivel, a hely miatt, aztán a vége az lett, hogy lehúzták a helyet a törökök a barátomtól. Ő meg pár évig bujkált.
Szórakozó helyben nem szabad fektetni. De a te pénzed.
Természetesen tisztában vagyok a Vizoviczki üggyel. Most ki a ura az éjszakának, illetve igaz lehet , hogy több menő aranybánya hely egy személy tulajdona ?
Sajnálom a barátodat, én nem szertnék erre a sorsa jutni , viszont nem tudom elképzelni , hogy a Pesten működő éjszakai helyek 90%-a le lenne valakiknek kötelezve, vagy hogy csak így működhetnének a dolgok .
Sajnos ez ugye úgy ment régen, hogy a rendőrök is benne voltak, gondolom most sincs másképp.
Ha nem fizetsz, akkor okoznak egy kisebb kárt, aztán nagyobbat.
Sajnos ez nem hit kérdése, ez a valóság. Ahol éjszakai élet van, ott van drog és prostik, illetve a mögöttük álló körök.
A te a pénzed, a te életed. Én 6 évet dolgoztam az éjszakában, láttam pár dolgot, nem igazán tudsz elbújni előlük.
De mondok egy egyszerű példát, nézd meg a helyet, ahova nyitni akarsz, és a mellette lévő éjszakai helyek tulajdonosaitól kérdezd meg mi a helyzet. Ők elmondják neked az igazat.
Amúgy nem a legjobb befektetés... picit kisfiús ilyenen agyalni, főleg ha fingod nincs az egészről... már az elején a maffia bandáktól patázol, pedig az a legutolsó buktatója az egésznek... ameddig nem zermelsz versenyképes profitot, a kutyát nem érdekli a szórakozóhelyed...
Én inkább társulnék be kkvkhez csendestársként. Vagy vennék lakásokat és csinálnék belőlük búvóhelyet... nekem van kettő vácon és érden 1-1, az első évben neten, újságban több helyen hírdettem, mára olyan vevőköre van, hogy pont elrejteni kell, hogy ne tudja boldog boldogtalan, kik és miért járnak oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!