Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Online csomagküldő oldalhoz...

Online csomagküldő oldalhoz milyen vállalkozói formát válasszak?

Figyelt kérdés

Szerencsére eredményes volt pár nagyobb futárszolgálattal való tárgyalásom, most már csak az van vissza milyen formában lássak neki. Én személy szerint EV.-ben csinálnám, mert olcsóbb és kedvezőbb mint egy Bt vagy Kft.

Lehetséges EV.-ben csinálni?

Csak, hogy tudjátok milyen oldalról van szó - mint pl. a furgefutar.hu

2018. jan. 21. 18:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet és valóban azzal kockáztatsz a legkevésbé. Céget is gyorsan és közel ugyanannyiból létrehozol mint egy evt akár, de a fenntartása költségesebb és bukás során a megszüntetése kínszenvedés és extra költséges .
2018. jan. 21. 19:05
 2/2 A kérdező kommentje:

Csinálnék én céget is, de nincs rá több millióm. Ezt kisadizó Kata rendszerben megtudom valósítani?

Jól tudom, hogy csak egy könyvelő kell egy KATA vállalkozónak és ügyvéd nem?

2018. jan. 21. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!