Szeretnék egy csomagküldő oldalt létrehozni, hogyan induljak el?
Egy olyan oldalra gondoltam, mint pl. a futaralkusz.hu vagy a furgefutar.hu
Ezt milyen vállalkozási formában tudom megcsinálni? Mi lenne a kedvező adózási forma? Hogy induljak neki?
Hány autód/motorod/biciklid van erre a célra?
Hány millió ft-od van erre a célra?
Nem kötözködésből kérdezem, de ha elindítasz egy ilyen oldalt és egy nap kapsz 200 megrendelést, azt ki tudod szolgálni?
A vállalkozási forma is pl. a tőkédtől függ, stb.
Másodállású e.v. övtj kód 532001, 532002. futárszolgálati tevékenység, nemzeti hírközlési hatóságnál kell regisztrálnod,
kezdj biciklikkel aztán majd meglátod...
"Másodállású e.v"
De ki mondta, hogy van neki főállása? lehet, hogy csak főállásúként tudná csinálni.
Csak legális adóoptimalizálás és költségcsökkentés, ami megmutatkozik a szolgáltatási árakban is. És lám így lesz egy versenyelőnye, piaci kihívóként. :-)
Miért kéne mindenbe milliókat tolni, ha nem feltétlen szükséges? Sokkal hosszabb a megtérülési idő is azáltal.
Köszi a választ mindenkinek!
A vállalkozást nem saját flottával csinálnám, hanem közvetítői oldal lennék. Tehát:
Pityu fel akar adni egy 3kg-os csomagot belföldre. A GLS 199ft-ért, a DPD 169Ft-ért és a TNT 289Ft-ért vinné el.
Pityu kiválasztja a neki szimpatikus szállítót, és megrendeli a csomagfelvételt. Én látom a csomagfeladási kérelmet, majd továbbítom ezt a kiválasztott társaságnak, akik az ígért időpontban felveszik a csomagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!