Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan tudom legálissá tenni,...

Hogyan tudom legálissá tenni, ha nem kapok számlát?

Figyelt kérdés

Kínából rendelt termékek,amihez többszöri kérdés,kérés ellenére sem kaptam számlát.

Én vállalkozó vagyok,tehát legálisan akartam értékesíteni,de tesznek a számla küldésre.

Ez most "piti" tétel,de ha komolyabban szeretnék vele foglalkozni,akkor mit tudok tenni.

Eddig soha,egyetlen alkalommal nem érkezett számla,bár az esetek többségében magánszemélyként vásároltam.Ekkor nem is zavarna,de nagy tételben már igencsak.(akármilyen olcsó is,nem tudom igazolni,hogy honnan van!!!)

2018. jan. 5. 10:00
 1/2 Koplárovics Béci ***** válasza:
79%
Hosszútávon keress olyan eladót, aki képes legalább egy excel sheetet küldeni, amire rá van írva, hogy "Commercial Invoice".
2018. jan. 5. 10:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Vagy normális eladót/gyártót keress, - bár feltehetően az inkább konténeres tételek lennének - , vagy "faék strómant" aki ugyanezzel foglalkozik, és tőle vételi jeggyel nagy tételben átveszed,és azt hiszi milyen jól fellendült az üzlete, de az eredetigazolással meg bajlódjon ő, Te tiszta leszel.

Vagy meghagyod neki ezt a piacot, mint magánszemély feketézni , míg meg nem bukik.

2018. jan. 5. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!