Vállalkozásomban nagy tételben felvásárolnék piacokról, online és külföldről ruhákat, lábbelit, stb. Mivel ilyen helyekről szerezném be az árukat, természetesen számla nélkül, és ezeket árulnám, így nem kerülnék a hatóságokkal összetűzésbe?
"hatóságokkal összetűzésbe"?
HatósáGOKkal valszeg nem, de a NAV-val biztosan!
.
Vállalkozó vagy és a számlaadási kötelezettségről nem hallottál?
Nem arról van szó, hogy én nem adnék számlát, természetes hogy adnék, csak azokon a helyeken ahonnan beszerezném az árút (kivétel a netes rendelés) ott mondjuk nem adnak.
Legyen szíves mindenki értelmezni a kérdést!
Aki meg azt gondolja, hogy arról kérem a véleményét, hogy szerinte érdemes-e vállalkozást indítanom, az legyen szíves ne húzza le magát a wc-n, mert nem vagyok rá kíváncsi.
MINDENKIT SZERETNÉK MEGKÉRNI, HOGY A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJON ÉS NE MÁSRA, MERT ENGEM CSAK EZ ÉRDEKEL!!
(Csak előzetes tájékoztatásként tettem fel a kérdést.Természetesen ha eljön az idő, akkor a megfelelő hivatali személyekkel felveszem a kapcsolatot.)
Ne kiabálj!
Ha nem kapsz számlát, hogyan tudod bizonyítani, hogy legális úton jutottál a cucchoz?
Könyvelésről hallottál már?
Minek alapján könyveled el kiadásként a vett árúk bekerülését, ha nincsen róla számlád?
"Ha nem kapsz számlát, hogyan tudod bizonyítani, hogy legális úton jutottál a cucchoz? "
Te pedig adás-vételi szerződésről hallottál már?
A használt GSM boltok, sőt a használt autókereskedők is igy működnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!