Olyan befektetőt lehet találni aki 25millió ft-ot befektetne vállalkozásba ami jól jővedelmezne? És ha igen hol találok ilyen befektetőt?
Figyelt kérdés
2017. nov. 20. 20:59
11/15 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírásiért de telefonrol irtam. Nem kritikáért vagyok itt. Köszi!!
2017. nov. 21. 14:20
12/15 anonim válasza:
Az is az üzleti terv része, hogy a GYK-n kuncsorogsz?
13/15 A kérdező kommentje:
Az volt a kérdésem hogy lehet-e találni és ha igen hol. Szerintem itt nem kértem senkitől.
2017. nov. 22. 09:55
14/15 anonim válasza:
Istenem, ha ennyire életképtelen vagy, csodálkoznék azon, ha bárki is ezer forintot adna... nem 25 milliót.
Lehet-e?
Igen, lehet, ha van üzleti terved, jó a beszélőkéd, meg tudod győzni a támogatót arról, hogy neki ez jó, van biztosítékod neki.
Hol?
Például ilyen helyeken:
Látod te is, olyan helyeken, ahol a cégvezetők/üzletemberek összejönnek beszélgetni. Tehát ez nem úgy megy, hogy te feladsz egy hirdetést, hogy neked 25 milla kell... Nőj fel előbb a feladathoz.
15/15 anonim válasza:
Ha telefonról írtál, akkor minden rendben, elvégre telefonon mások a helyesírás szabályai. Gondolom ott még a 15 millios bisztositék is elég egy 25 millios kölcsön esetén egy jól jővedelmező vállalkozásnál. (Én is telefonról írtam, szóval... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!