Egyetemistaként érdemes most vállalkozásba fogni, lehet hozzá valami vissza nem térítendő támogatást kérni?
Lol, vissza nem térítendő támogatás? :D Hát persze, ne röhögtess, cserepes a szám :D
Semmi konkrétumot nem írtál, így arra gondolok, hogy a szokásos helyi h..lye vagy.
Miért lennék hülye? Mert kezdeni akarok magammal valamit?
Hogy ne a szüleim nyakán éljek tovább? Azért mert nem megyek el a Mekibe dolgozni vagy nem hagyom el rögtön Magyarországot??
Vagy azért vagyok h.lye, mert nincs pénzem, és valamikor olvastam, hogy a fiatal vállalkozókat támogatják ilyen-olyan forrásból?
Köszönöm amúgy az építő választ és a minősítést!
Annak külön örülök, hogy vidámmá tettem az estédet. :D
"Hogy ne a szüleim nyakán éljek tovább? "
Ne a szüleid nyakán, hanem másén, hát persze :D Nincs ingyen kölcsön. Egyébként meg rohadtul érdekelne, hogy milyen hatalmas ötleted van, nulla munka és élettapasztalattal, ami annyira jó, hogy pusztán szeretetből valaki hozzád vágna pár tízmillió forintot.
Kinek a nyakán?
Vannak ilyen pályázatok, ismerek embereket, akik anno éltek a lehetőséggel és bocsánat, ha ezek után nem részletezem a terveimet. Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!