Hogyan lehetne saját webshop-om?
Ruhákban gondolkozom.Még azt is elképzelhetőnek
tartom,hogy angol nyelvű oldal lenne,leginkább külföldieknek.
"hanem olyan jellegű oldalt képzeltem el,mint azok a külföldi oldalak, ahonnan nagyon jó ruhákat szoktam rendelni magamnak.pl...
Na, most ránéztem a prettylittlething oldalára - hát ne haragudj, de szerintem ez egy kifejezetten rossz weboldal. Az lehet, hogy nagyon szuper cuccokat árul, de zavaros, töredezett , nem jól átlátható, bizonyos dolgok kifejezetten zavaróak számomra - ilyenre biztos nem adnék 500 ezer ft-ot :-)
még be is idézted,te szerencsétlen :
" "hanem olyan jellegű oldalt képzeltem el,mint.. "
na léptem innen.
Semmit nem tud az egészről, ezért random emberektől kér tanácsot a vállalkozásához, és megsértődik amikor nem kap, beszarok :D
Nyugodtan költs el félmilliót a weboldalra, vegyél fel havi 200k-ért egy alkalmazottat aki fent fogja tartani neked, költs 150 ezret könyvelő + ügyvédre az induláshoz, és még legalább egy 0,5-1 milliót a készletre + raktárra.
Hajrá ;)
A férjem 100 ezerért profi webshopot csinál, de csak itt, csak neked megcsinálja félmilláért :D
Kérlek, ne indíts vállalkozást, téged iszonyúan át fognak verni, és belebuksz az egészbe, mert nem értesz se az üzlethez, se a marketinghez, és olyan területre akarsz belépni, ahol már így is túltelített a piac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!