Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan lehetne saját webshop-om?

Hogyan lehetne saját webshop-om?

Figyelt kérdés

Ruhákban gondolkozom.Még azt is elképzelhetőnek

tartom,hogy angol nyelvű oldal lenne,leginkább külföldieknek.

2017. okt. 27. 16:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"hanem olyan jellegű oldalt képzeltem el,mint azok a külföldi oldalak, ahonnan nagyon jó ruhákat szoktam rendelni magamnak.pl...

Na, most ránéztem a prettylittlething oldalára - hát ne haragudj, de szerintem ez egy kifejezetten rossz weboldal. Az lehet, hogy nagyon szuper cuccokat árul, de zavaros, töredezett , nem jól átlátható, bizonyos dolgok kifejezetten zavaróak számomra - ilyenre biztos nem adnék 500 ezer ft-ot :-)

2017. okt. 27. 20:56
 12/16 A kérdező kommentje:
nem is a részletekre értettem,ne is haragudj,hanem érzékeltettem pár példával,hogy mégis milyen JELLEGŰ oldalra gondoltam.Édes drága jó Istenem.Mondd,hogy nem foglalkozol weblap készítéssel.
2017. okt. 27. 21:22
 13/16 A kérdező kommentje:

még be is idézted,te szerencsétlen :

" "hanem olyan jellegű oldalt képzeltem el,mint.. "

na léptem innen.

2017. okt. 27. 21:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Én nem sértegettelek, úgyhogy Te se tedd, és nem, nem vagyok szerencsétlen, sőt, nagyon is szerencsés vagyok, mert én legalább tudom, hogy honnan szerezzem be az árut, amit árulni akarok :D
2017. okt. 27. 21:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Semmit nem tud az egészről, ezért random emberektől kér tanácsot a vállalkozásához, és megsértődik amikor nem kap, beszarok :D

Nyugodtan költs el félmilliót a weboldalra, vegyél fel havi 200k-ért egy alkalmazottat aki fent fogja tartani neked, költs 150 ezret könyvelő + ügyvédre az induláshoz, és még legalább egy 0,5-1 milliót a készletre + raktárra.

Hajrá ;)

2017. okt. 28. 12:21
 16/16 anonim ***** válasza:

A férjem 100 ezerért profi webshopot csinál, de csak itt, csak neked megcsinálja félmilláért :D

Kérlek, ne indíts vállalkozást, téged iszonyúan át fognak verni, és belebuksz az egészbe, mert nem értesz se az üzlethez, se a marketinghez, és olyan területre akarsz belépni, ahol már így is túltelített a piac.

2017. nov. 1. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!