Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan lehetne saját webshop-om?

Hogyan lehetne saját webshop-om?

Figyelt kérdés

Ruhákban gondolkozom.Még azt is elképzelhetőnek

tartom,hogy angol nyelvű oldal lenne,leginkább külföldieknek.

2017. okt. 27. 16:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
2017. okt. 27. 16:30
 2/16 anonim ***** válasza:

Bocs, nem akarlak lelombozni, de az első és legfontosabb szempont: mégis milyen gyártmányú ruhákat terveznél árulni? Ugyanis rengeteg angol ruha érkezik be az országba - akkor Te "visszaexportálnád" ezeket a ruhákat? :-)

Aztán az sem elhanyagolható szempont, hogy a webáruház működtetéséhez vállalkozói kiváltása szükséges. Ez önmagában még nem lenne probléma, de ha nincs heti 36 órát meghaladó főállásod, akkor bizony minimum havi 50 ezer ft az adó - ha van bevételed, ha nincs.

és ez már sokkal nagyobb gond.

A 3.-ik, nem elhanyagolható szempont: ahhoz, hogy meg is találják a webáruházadat, rengeteget kellene költeni marketingre, hirdetésre.

Ezek jutottak így hirtelen eszembe.

2017. okt. 27. 16:36
 3/16 A kérdező kommentje:

igen, ezeket mind tudom. Azt is tudom,hogy egy normális,igényes,szép weboldal megtervezése (amiben keresőoptimalizálás is van), legalább 500 000.

Ez oké.

Tulajdonképpen a költségekkel tisztában vagyok és a járulékokkal is.

Inkább csak azt nem tudom, hogyan zajlik ez az egész.Honnan és hogyan szerzem be az árut például?

2017. okt. 27. 16:45
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem "sima" ruhákra gondoltam,illetve nem is second-hand jellegű üzletre,hanem olyan jellegű oldalt képzeltem el,mint azok a külföldi oldalak, ahonnan nagyon jó ruhákat szoktam rendelni magamnak.pl : ohpolly,missguided,prettylittlething, asos, tehát high-fashion.Menő és egyedi darabok.
2017. okt. 27. 16:53
 5/16 anonim ***** válasza:
Dehogy kerül 500,000-be.. havi 30 dollárból is lehet komplett webshopot bérelni.
2017. okt. 27. 17:21
 6/16 A kérdező kommentje:
több helyről is kértem árajánlatot ( mondjuk tényleg professzionális cégektől )
2017. okt. 27. 19:10
 7/16 A kérdező kommentje:
és ha webshopot bérlek,azt is a saját arculatomra lehet szabni,ugyanolyan professzionális külsővel ?
2017. okt. 27. 19:11
 8/16 A kérdező kommentje:
bár webshop bérlés esetén biztos,hogy limitáltabbak a lehetőségek a designt illetően.
2017. okt. 27. 19:12
 9/16 anonim ***** válasza:

Azok a "professzionális cégek" nagy eséllyel kiszervezik a munkát indiába 10-20 ezer forintért. A szakmában dolgoztam, és ez mindennapos dolog volt nem csak nálunk, hanem szinte az összes konkurenciánknál is.

De amúgy is, minek költenél fél milliót csak a weboldalra, amikor egyártalán nem értesz az egész online kereskedelemhez?

2017. okt. 27. 20:40
 10/16 A kérdező kommentje:
mert ro*adt drága az órabérük.
2017. okt. 27. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!