Hogyan lehetne saját webshop-om?
Ruhákban gondolkozom.Még azt is elképzelhetőnek
tartom,hogy angol nyelvű oldal lenne,leginkább külföldieknek.
Bocs, nem akarlak lelombozni, de az első és legfontosabb szempont: mégis milyen gyártmányú ruhákat terveznél árulni? Ugyanis rengeteg angol ruha érkezik be az országba - akkor Te "visszaexportálnád" ezeket a ruhákat? :-)
Aztán az sem elhanyagolható szempont, hogy a webáruház működtetéséhez vállalkozói kiváltása szükséges. Ez önmagában még nem lenne probléma, de ha nincs heti 36 órát meghaladó főállásod, akkor bizony minimum havi 50 ezer ft az adó - ha van bevételed, ha nincs.
és ez már sokkal nagyobb gond.
A 3.-ik, nem elhanyagolható szempont: ahhoz, hogy meg is találják a webáruházadat, rengeteget kellene költeni marketingre, hirdetésre.
Ezek jutottak így hirtelen eszembe.
igen, ezeket mind tudom. Azt is tudom,hogy egy normális,igényes,szép weboldal megtervezése (amiben keresőoptimalizálás is van), legalább 500 000.
Ez oké.
Tulajdonképpen a költségekkel tisztában vagyok és a járulékokkal is.
Inkább csak azt nem tudom, hogyan zajlik ez az egész.Honnan és hogyan szerzem be az árut például?
Azok a "professzionális cégek" nagy eséllyel kiszervezik a munkát indiába 10-20 ezer forintért. A szakmában dolgoztam, és ez mindennapos dolog volt nem csak nálunk, hanem szinte az összes konkurenciánknál is.
De amúgy is, minek költenél fél milliót csak a weboldalra, amikor egyártalán nem értesz az egész online kereskedelemhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!