Hogyan tudom 42 db termék esetén hatékonyan mérni / tesztelni azt, hogy mennyire kell az embereknek?
Van 42 db karkötő design, amiből ki szeretnénk választani azt az egyet, ami a leginkább piacképes.
Milyen hatékony módszereket tudnátok erre?
Gondolkodtunk egy fókuszcsoportos Facebook csoportban ahol a képre adott like-okkal lehetne "szavazni", így könnyen tudnánk mérni is.
Gondoltunk arra is, hogy kinyomtatnánk az összes design-t egy nagy A2-es lapra és járókelőknek kis ajándékért cserébe meg kellene jelölni azokat, amelyek kellenének neki.
Minden bevált módszernek örülök, de még ötletnek is, amiből ihletet kaphatnék!
Köszönöm előre is! :)
Személyesen szerintem drága és macerás lenne a dolog, én csinálnék egy gyors online kérdőívet ahol 1-5ig lehetne pontozni.
Keresel egy olyan személyt/weboldalt/céget akiknek van pár ezer fős email listájuk a te hasonló célközönségedből, és mondod nekik hogy fizetsz X forintot, ha cserébe kiküldik ezt az online kérdőívet.
Ez a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!