Megéri Amway termékekkel foglalkozni? Tényleg annyira jók? és mennyi idő kell, hogy hasznom is legyen belőle?
Én is elvesztettem egy barátot az mlm rendszer miatt. a rámenősség lett a kapcsolatunk vége. A végén már konkrétan rábeszélt, hogy vegyél terméket, mert akkor átlépjük ezt és ezt a %ot.
Aztán már azon rettegtem, mikor megcsörrent a telefon, hogy mi a fenéről beszéljek vele, mert unom az FLPjüket. Szerencsére ezt ők is érzeték és megszünt a barátság.
De ahogy nézem, nem csak velem szakították meg a kapcsolatot. akiket be tudtak palizni, csak azokkal vannak jó viszonyban. Az évtizedes barátságok tönkrementek és új "barátokra" tettek szert. a vicces, hogy most is ugyanolyan szarban vannak, mint 2 éve. Csak azért van autó, meg lakás, mert a gazdálkodó szülök támogatták őket.
Kérdező én egy konkurenciamentes céget ajánlanék ami tényleg egyedi szolgáltatást nyújt,csinálhatod egénibe is,de hozhatsz itt is be embert de nem kötelező egyáltalán.
Ha érdekel írj privit és adunk róla részletes tájékoztatást.
IGEN. A termékek valóban kiváló minőségűek, környezetbarátok, és ha véletlenül mégsem jönnének be neked vagy a vevőidnek 100%-os pénzgarancia van rájuk megelégedettségi alapon. Kipróbáltam, múködik. Ha szar termékek lennének, tönkremenne benne a cég. Mindazonáltal a kérdésfeltevés azt sugallja, hogy nem teljesen érted mit ajánlottak neked.
Az Amway támogatja, hogy termékek forgalmazásával keress pénzt, de ha téged az Amway üzlettel kerestek meg, aligha ezt a tevékenységet javasolták. Ez egy annál jóval összetettebb üzlet, amiben a termékek forgalmazása is benne van. A hangsúly azonban az oktatási rendszeren van. Pénzügyi intelligencia, egészséggel kapcsolatos ismeretek, vezetői ismeretek, érzelmi intelligencia, stb. Ilyen területeken fogsz előrébb lépni, ha mélyebben belenézel az üzletbe. Ezenkívül megismersz egy rendkívül pozitív közeget, klassz embereket, akikkel --- rá fogsz jönni --- szívesen töltesz majd időt. Nem folytatom, mert ne nekem higgyél, hanem a saját szemednek. Kérd meg azt az embert, aki megmutatta neked a lehetőséget, hogy mutasson be néhány vezetőnek, akivel együtt dolgozik, és magadtól fogod tudni eldönteni, hogy te is szivesen dolgoznál-e velük.
Nem kezdett ez el semmit.
Még akik benne vannak azok is ki lépnek.
Egy nagy tévedés az egész.
Mert azt ígérik hogy itt nem kell dolgozni és úgy kapsz pénzt. Közbe meg itt többet kell dolgozni ezt sokan be is vallják vagy vétetenül el szólják magukat akik benne vannak. Szóval azzal engem nem tudnak meg győzni, hogy itt nem kell dolgozni. Meg egyébként is. Én szeretek dolgozni. Engem úgy neveltek hogy ne csak a lábam lógassam. Már 10 éves koromba fent ültem a vetőgépen.
Azt mondják hogy ne légy alkalmazott és hogy itt korlátlan fejlődési lehetőséged van. Akár mennyit kereshetsz. Csak egy kis bökkenő van itt is. Ugyanis aki vállalkozó lesz az Amway nélkül is akármennyit kereshet, ha jó vállalkozásba fogott. Ahhoz nem kell MLM. Egy példa. Vállakozó lesz valaki és nyit egy használt ruha boltot. Ha jó helyen van és nagy a forgalma utána nyit egy második boltot, egy harmadikat , egy negyediket és így tovább (mint a HÁDA). Már több mint hetven üzletük van. Ehhez nem kell Amway. Aki vállalkozó az Amway nélkül is milliomos lehet. Viszont alkalmazott ként is kereshet valaki milliókat. Az meg hogy nem kell dolgozni.... Ezt inkább nem is részletezem. Mert akik nem akarnak dolgozni azok nem is Amway-eznek, nem alkalmazottak, és nem is vállalkozók. Hanem ők azok akik a kocsma ajtóba ülnek naphosszat (mármint akik nem akarnak dolgozni). Röviden ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!