Annyit gondolkodok hogy mibe kellene belefogni de soha ne jutok semmire? Van ötletetek?
Múltkor egy ismerősöm mesélt nekem egy ilyen piramis játékra emlékeztető cégről ami bio gyógyszereket forgalmaz. Utána is néztem, úgy tűnik igazat mondott, de mégis szkeptikus vagyok az ilyen Zepter és társai cégeket illetően.
Gondolkodtam street-food beindítísán is, meg még több dolgon, viszont semmi konkrétum nem vázolódott fel előttem.
Mibe érdemes belefogni manapság ami 1-2 év után már elég jó jövedelemmel kecsegtet?
Ha nem értek hozzá természetesen beleásom magam a témába, ha megfog.
Köszi a válaszokat.
31/f
Az MLM jó lehetőség tud lenni, DE!! nem mindenkinek.
Kell hozzá egy megnyerő, bizalmat keltő személyiség, viszonylag azért egy kulturált megjelenés, kudarctűrő képesség és nagyon-nagyon erős céltudatosság. Az utolsó kettő a fontosabb. Nem való mindenkinek, de akinek igen, és sikeres tud benne lenni, ott nem ritka a havi 1M feletti jövedelem is.
MLM, nagy-ívben kerüld.
Ugyanezt megteheted saját webáruházzal is, pár beszállító és csak ülsz a gép előtt.
3: Webáruházból az tud jól megélni, aki a legalacsonyabb áron adja az adott terméket.
N+1000-dik szereplőként belépve erre a piacra ezt fogja tudni megcsinálni szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!