Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Annyit gondolkodok hogy mibe...

Annyit gondolkodok hogy mibe kellene belefogni de soha ne jutok semmire? Van ötletetek?

Figyelt kérdés

Múltkor egy ismerősöm mesélt nekem egy ilyen piramis játékra emlékeztető cégről ami bio gyógyszereket forgalmaz. Utána is néztem, úgy tűnik igazat mondott, de mégis szkeptikus vagyok az ilyen Zepter és társai cégeket illetően.

Gondolkodtam street-food beindítísán is, meg még több dolgon, viszont semmi konkrétum nem vázolódott fel előttem.

Mibe érdemes belefogni manapság ami 1-2 év után már elég jó jövedelemmel kecsegtet?

Ha nem értek hozzá természetesen beleásom magam a témába, ha megfog.

Köszi a válaszokat.

31/f

2017. okt. 3. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
MLM meg gyémánt értékesítés kategóriában a a cég tulajok keresnek a beszervezettek forgalmán . Vendéglátásra születni kell sok tartalék pénz és forgótőke kell hozzá . Az kevés hogy kapsz egy kecsegtető infót ,aztán belefúrod magad . Nem vagy benne alapoktól a rendszerbe ,nem tanultad a gyakorlat is hiányzik .Jó pár külsős és belsős ember kell ami költség és simán kijátsszhatnak . Azt keresd meg amiben jó vagy , fejleszd egyedire . Zárójelben közlöm a motivációs fanatizáló csalók képzései csak pazarlás és tanulópénz .
2017. okt. 3. 11:57
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Az MLM jó lehetőség tud lenni, DE!! nem mindenkinek.

Kell hozzá egy megnyerő, bizalmat keltő személyiség, viszonylag azért egy kulturált megjelenés, kudarctűrő képesség és nagyon-nagyon erős céltudatosság. Az utolsó kettő a fontosabb. Nem való mindenkinek, de akinek igen, és sikeres tud benne lenni, ott nem ritka a havi 1M feletti jövedelem is.

2017. okt. 3. 12:22
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

MLM, nagy-ívben kerüld.

Ugyanezt megteheted saját webáruházzal is, pár beszállító és csak ülsz a gép előtt.

2017. okt. 3. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:

3: Webáruházból az tud jól megélni, aki a legalacsonyabb áron adja az adott terméket.

N+1000-dik szereplőként belépve erre a piacra ezt fogja tudni megcsinálni szerinted?

2017. okt. 3. 14:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy 1000, vagy 1 millió van, ha jól csinálja, akkor megélhet belőle.
2017. okt. 3. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.