Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi a menete egy mobilszolgaltó...

Mi a menete egy mobilszolgaltó cég alapításának?

Figyelt kérdés
Annyit talaltam hogy cég alapítás után az nmhh által kiírt frekvenciapalyazaton nyerni kell. De mi következik utanna? Milyen hivataloknak kell megfelelni?

2017. okt. 1. 12:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%

#9: valószínűbb, hogy a pedagógus minden segítséget megadott a feladathoz, valamint az is, hogy valamilyen épeszű mélységben kell megfelelni a feladatnak. Még akkor is, ha ez azért nem általános iskola, hanem felnőttképzés.

(például egy mezei kft alapításánál milyen engedélyek kellenek?)

A kérdező viszont a kérdésig jutott, hogy a kérdést elolvasta, és rögtön telefonos segítségért nyúl, pedig ha csak annyit leírna, hogy egy mezei Biszemb'szom kft esetén minek kell megfelelnie (munkavédelem, adatvédelem, bármi, millió szabály van, ez Bürokrácialand), máris összeszedne egy fél kettest, aztán ott a frekvenciapályázat ténye, ebből következik, hogy aki pályáztat valószínűleg szabályokat is alkot... Szóval akkor az ő elvárásainak kell megfelelnie...

2017. okt. 1. 17:32
 12/14 A kérdező kommentje:

"A kérdező viszont a kérdésig jutott, hogy a kérdést elolvasta, és rögtön telefonos segítségért nyúl,"

Készen lesz a dolgozatom köszönöm ..több éjszakás meló és több száz oldalnyi anyag feldolgozása utan. Csupán tartalmilag lett volna nagyon jó, és gördülékeny a szöveg ha a két téma között ha bele tudom irni a piacra lépés folyamatát néhány mondatban. Sajnalom hogy nem sikerult megtalálnom a hiányzó részt. Mi den esetre köszönöm a segítséget.(34N)

2017. okt. 1. 19:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Remek 7 óra alatt elkészült nulláról, nekem is kölcsönadhatnád azt az időgépet, amit használtál!
2017. okt. 6. 17:30
 14/14 A kérdező kommentje:
5G-t 😂
2017. okt. 8. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!