Hogyan kell es lehet ingósagot bérbeadni? A googlebe mindenhol az adózasról irnak, de engem a tevékenység menete erdekelne, hogy hogy kell, . Reszletesekerdeseklent
Mi maga az üzleti folyamata egy nagyértekű tárgy, szerszám egyéb bérbeadása?
Mivel védhetem magam, a lopástól? Milyen mértékű kaució ellenében lehet adni, mit érdemes figyelembe venni, odafigyelni. Milyen adatokat kérhetek/ kell elkérnem, biztosítás érdemes e kötni? Hogy kell ha igen, tárgyanként, vagy van valami összesített? Mennyibe kerul ennek vannak e kotelezettsegei ? Magán személyként, és később pedig egyéni vállalkozóként lenne a működés. Hol talalok olvasni valót erről? Ami nem a google, mert az nem a barátom!!! Ott mint irtam semmi hasznosat nem találtam az adón kívül, persze az is fontos tudom, de a gazdasági folyamata érdekelne ennek a tevékenységnek.
Szia!
Vállalkozó szellemű vagy, ha csak így belevágsz, mert a kérdésből az jön le: fogalmad nincs semmiről....de nagyon nem. :)
A trükk egyébként rém egyszerű: el kell kezdeni, és kudarcok sorozatával, lassan fejlődni, és pár év után már kened-vágod. Addigra már találkozol a gyakorlatban mindennel: jog, adózás, köcsög vevők, lopás, biztosítás....
Először ügyvéd, aztán egy jó könyvelő, gazdasági tanácsadó. Ezt javaslom. Utána meg kockáztatni kell (anélkül nem fog menni sehol a világon), és lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!