Milyen vegzettseg kell ahhoz hogy radioban dolgozhassak hirfelolvasokent?
Figyelt kérdés
vagy nem tudom minek nevezzik ezt pontossan a hireket meg az idojarast mondja el csak a musorvezetest mar masik ember csinalja legalabbis amit en hallgatok radiot ott igy van?? es mennyit kapnak ezert hogy elmondja a hireket es az idojarast??2017. szept. 3. 17:10
2/6 A kérdező kommentje:
uhhh elnyomtam a kategoriat mobilrol vagyok, elnezest
2017. szept. 3. 17:11
3/6 anonim válasza:
Nem vegzettseg kell hozzá hanem jó külső, megfelelő beszeloke, és jó kapcsolatok
4/6 anonim válasza:
A rádióban még jó külső sem kell :P
5/6 anonim válasza:
A radio a kihalas szelen van, mar a kabel TV is haldoklik amerikaban. Javaslom, hogy mas karrier utat celozz meg, hiszen mire felnosz addigra mar nagy esellyel meszunt az osszes radio ado.
6/6 anonim válasza:
A rádió nem fog meghalni
Van ugyanis egy olyan terület, ahol egyelőre verhetetlen a képi tartalommal szemben. Ez pedig az, ahol csak hallgatni tudsz, mint kocsiban, munkahelyen.
Éppen ezért a rádióknak elég stabil hallgatottságuk van, amit nem tudnak növelni, de nem is csökken.
Az más kérdés, hogy rádiónak vagy podcastnak vagy minek fogják hívni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!