Közgazdasági szakközép iskolában érettségiztem. Ahhoz, hogy bankban dolgozhassak, elég az érettségi?
Nehogy már egyetemi végzettsége legyen a banki ügyintéző (pultos) Magdikáknak...
Biztos van egy-kettő fiatalabbnak, gondolom jókora előny jelentkezésnél, de az átlag ott ülő ötvenes, hatvanas tehenekből ezt én ki nem nézem.
Azt már inkább, hogy egy érettségijük van, plusz mellé valami már ott dolgozó tolta be őket. Ez a kettő így együtt.
ügyintézőnek középfokú végzettség pénzügyi képesítéssel (okj) elég+értékesítési attűd
ha mást csinálsz pl hitelt bírálsz el oda csak diplomával lehet.
Ez mind pozíciófüggő
Nem mostani kérdés, tudom :D
Tudtommal elég az érettségi, ugyanis, ha felvettek, ők díjmentesen taníttatnak, és képeznek ki az adott munkakörre...Ha nem sikerül a vizsgád, akkor viszont vissza kell fizetned a tanfolyam díját. Ha sikerül, akkor pedig x időre kötnek veled szerződést az adott banknál.
Bocs, ha tévedek, én így tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!