Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Élelmiszer és vegyi áru...

Élelmiszer és vegyi áru üzlethez, hol érdemes befektetőt keresni?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok, így még nem tudtam tőkét előteremteni viszont vállalkozást szeretnék elég rég óta. Az üzlet profit képes vállalkozás, ott olyan körülmények között ahol megnyitnám. Komoly érdeklődőket keresve, milyen MAGYAR oldalakat ajánlotok erre? Külföldi befektetőkkel nem nagyon szeretnék dolgozni, vannak jó magyar oldalak?

2017. aug. 29. 17:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ha hiszel magadban akkor pályázol, kapsz 12,5m Ft-ot, amit csak akkor kell visszafizetned, ha csődbe mész. Csőd esetén viszont életed végéig fizetheted, de te hiszel magadban és a számok is "te oldaladon állnak"!

Akkor meg mire vársz?

2017. szept. 1. 18:37
 22/22 A kérdező kommentje:
Arra szerettem volna pályázni, de sajna fel van függesztve a pályázat és nem tudni mikor nyitják meg újra. :/
2017. szept. 2. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!