Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Élelmiszer és vegyi áru...

Élelmiszer és vegyi áru üzlethez, hol érdemes befektetőt keresni?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok, így még nem tudtam tőkét előteremteni viszont vállalkozást szeretnék elég rég óta. Az üzlet profit képes vállalkozás, ott olyan körülmények között ahol megnyitnám. Komoly érdeklődőket keresve, milyen MAGYAR oldalakat ajánlotok erre? Külföldi befektetőkkel nem nagyon szeretnék dolgozni, vannak jó magyar oldalak?

2017. aug. 29. 17:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
10-es, uhh erről van szó? Hát ez minden csak nem eredeti ötlet... én pl. EGY embert nem ismerek, aki utazna 3-4km-nél többet háztáji/kézműves (vagy tököm tudja hogy hívják mostanában ezeket) termékekért.
2017. aug. 29. 20:01
 12/22 A kérdező kommentje:
A régi tulaj nem ment tönkre, nyugdíjba ment és kiadta másoknak, na a bérlők már tönkrementek mert, teszem hozzá azóta sem tudja senki miért borzasztóan magas árakkal dolgoztak, de nyilván nem látok bele a könyvelésbe. Az, hogy helyi termékeket is árulnék nem azt jelenti, hogy csak abból állna a kínálat. Az árakat lehet alacsonyan tartani, ha jól csinálja az ember. Amíg a régi tulajjal ment a bolt, nagyon jól ment.
2017. aug. 29. 20:07
 13/22 A kérdező kommentje:
Igaz rosszul mondtam. Nem más csinálná meg a tervet helyettem. De ha a befektetőket nem hogy az üzleti terv, de még csak az ötlet sem érdekli...nem tudom, lehet csak én gondolkodok így de előbb csak az ötletre vevő ember is kérdéses :/ De itt most írhatnék bármit miért érné meg másoknak az én üzletemet választani, biztos van aki ellenérvet felhoznia, de ez így jó :)
2017. aug. 29. 20:10
 14/22 anonim ***** válasza:
69%
Amíg nem volt Tes(c)o, addig nálunk is ment 5 bolt szekere, pedig csak 1000 fős falucska, de a multi mindent vitt!
2017. aug. 29. 20:11
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"De itt most írhatnék bármit miért érné meg másoknak az én üzletemet választani, biztos van aki ellenérvet felhoznia, de ez így jó"

Ezt hívják piackutatásnak. És ha sok ellenérv van, akkor nem jó. Nézz utána.

2017. aug. 29. 20:16
 16/22 A kérdező kommentje:
Nálunk 1 vagy maximum kettő ment tönkre. 17 éve élek itt, ennyire emlékszem :D az egyik az előbbi új tulajos üzlet :)
2017. aug. 29. 20:17
 17/22 A kérdező kommentje:
Az, hogy valaki ellenérvet hoz fel pl: biztos nincs kereslet az üzlet iránt, attól ez még nem biztos, hogy igaz :) tudtommal ez is hozzátartozik a piackutatáshoz, hogy van-e megoldásod az ellenérvre :)
2017. aug. 29. 20:19
 18/22 anonim ***** válasza:
82%
Nem bántásból, de a leírásaid alapján neked még semmire nincs még megoldásod.
2017. aug. 29. 20:22
 19/22 A kérdező kommentje:
Volt ember aki nem kért tőlem üzleti tervet csak az ötlet érdekelte (nyilván nem tudom, komoly volt-e). És már az ötletre is azt mondta, hogy bocs nem érdekeli és még csak üzleti tervet meg sem említettem. Szóval én így gondoltam, hogy legalább az ötlet érdekelje, de majd hátha találok lehetőséget. Köszönök minden választ, senkit sem pontoztam le, jó volt meghallgatni a gondolatokat :)
2017. aug. 29. 20:26
 20/22 anonim ***** válasza:

Van-e vállalkozásod? Egyéni Vállalkozás, Bt, Kft? Pest-Megyében, vagy vidéken nyitnád?

Hitelt tudok szerezni, fizetni, meg akkor fizetsz, ha te is megkaptad a pénzt.

2017. aug. 29. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!