Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan sajátíthatom meg az...

Hogyan sajátíthatom meg az álmom? Kezdő tőke ilyenek.

Figyelt kérdés
Azaz álmom h alapítsanak egy céget ami a számítástechnikával és a hardver védelemmel foglalkozna. Kezdő tőkét hogy tudnám megszerezni, és mennyire lenne nehéz a fenntartása?

#cégalapítás #alkatrész #számítástechnika #hardver biztonság #biztonsági felszerelés
2017. aug. 27. 00:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%
#10 Kaja nincs, de popcorn van! :)
2017. aug. 27. 11:33
 12/13 anonim ***** válasza:

XD mik vannak itt.

A sajátíthatom meg" kifejezés nekem is idegen volt így használva.

A célhoz mindig vezetnek utak, de olyan nincs, hogy kipattan egy vágyötlet s ott terem.

Kettő fő opció van: Ravasz és sunyi módon szerzel egyet (tudok olyan szalagmunkást pl nek is mondani, aki így tört fel cégtulajnak), s van amikor rendesen megdolgozol s lépcsőzetesen fel fel haladsz.

Ezeknek rengeteg módja van.

Te mennyire mentél bele az ötleted kivitelezésébe?

Üzletterv, termékek s azok elkészítése, jogok/papírok...stb

Legegyszerübb elmenni melózni (ha szülőkkel laksz az abban jó, hogy spórolhatsz), de egy kinti állással jobban járnál ideiglenesbe -> kicsit gyűjtesz s valami kisebb dologba befektetsz és abból mész felfele. (apám unokatesója így lett cégtulajdonos - elég ismert a mezőgazdaságban pl)

A poén: Nyelvet nem tud, rossz tanuló volt, van egy vízvezeték szerelői szakmája s jelenleg utazgat, hajótól kezdve sok mindene lett.

Csak használta az eszét s kezét.

Én még pályakezdőnek számítok, dolgozgatok s mellette belelendültem az alkotásba a kis megszerzett pénzemből.

25ezer ft-t befektettem alapanyagra s jelenleg 150ezret hozott az 5 alkotásom. Bjd-k nagyon drágák, az alapanyag viszont roppant olcsó az eredeti termékhez képest. Fele/harmad áron adva is jó haszon a kézzel faragott modell másolatai.

(bjd - gömbizületes babák. Leginkább japán-anime-manga rajongók ismerik.)

Weblapot szerkesztek jelenleg alkotásaimnak. Majd hirdetem weboldalakon, ahol csak lehet.

Legutobbi megrendelés egy blade&soul játékon játszó emberke keresett fel, meg tudnám-e csinálni az egyik kisállatot faragni neki. :D

A te témád kicsit bonyolultabb.

Ilyen téren a számítástechnika nekem kínai. Te mennyire értesz az adott témához, mint pl szakmabeli ember?

Rokonom is összekereste a pénzt egy pár fős "foglalkoztatásra" s egyre többen lettek. Hobbiból, mellékállás, majd rendes meló lett. Több ember, nagyobb hely, engedélyek, hely bérlése, később meg sajátot csináltatott. Hosszú, sok munkával járó lépcsőzetes felépítés.

De meglett. Annak ellenére, hogy utálom a személyiségét, példakép a feltöréshez.

A fenntartása attól függ hol tart az ember. De elhiheted, ha hajó, ház s 4 luxus autó mellett van neki az ami, az nem pár milliós fenntartás ^^"

2017. aug. 28. 03:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, te biztos, hogy informatikus vagy???

Innen a monitor elől nem annak tűnsz.

Ha meg nem vagy informatikus, nem ajánlom, hogy hardver védelemmel foglalkozó céget csinálj.

Foglalkozz inkább azzal, amihez értesz!

2017. okt. 10. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!