Étterem bérlés, milyen végzettség kell? Mennyi tőke minimum?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
A kérdésem az lenne,hogy ha bérelnék egy éttermet (Balatonon)
Milyen végzettség kell ? Mit kell még fizetni arra,hogy saját magam tudjak vezetni egy ilyen éttermet? Mennyi az a tőke ahonnan bátran el lehet indulni ??
Mindenkinek köszönöm aki segít! Kérem önöket,hogy értelmesen a kérdésre válaszoljanak! Szép napot.
2017. máj. 15. 21:27
1/4 anonim válasza:
Ahhoz, hogy béreld, nem kell semmilyen végzettség, csak elegendö pénz.
Az üzemeltetéshez viszont vannak feltétlek.
2/4 xswerdy válasza:
nagy kérdés, hogy egy komplett üzemképes étteremről van-e szó, vagy csak egy üzlethelyiségről, ami étteremnek alkalmas (esetleg korábban az volt). Az előbbi esetben szinte csak alapanyagot kell pluszban beszerezned, és indulhat a bolt. A másodikban viszont még rengeteg minden hiányzik ahhoz, hogy nyitni tudj.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a korrekt választ!
Egy üzemképes étteremről lenne szó,durván 500e Ft a havi bérlése.
Plusz lenne rá anyagi befektethető összegem 10millio felett.
Lenne profit??? (Ismertetőket félre téve"hely,kaja,esztétika stb..)
Megérné bérelni ??
2017. máj. 16. 15:28
4/4 anonim válasza:
Most tényleg egy ilyen oldalon ismeretlenektől várod el hogy döntsenek egy 10+ milliós kérdésben ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!