Átvertek/kihasználtak a barátaim, akikben legjobban megbíztam, mit tegyek?
Én két barátommal jártam így, csak én felvettem 90 millió hitelt, és benne hagytak a szarban.
Na én mit szóljak?
Megtanultam a leckét, magyarral emberrel csak akkor társulok, ha a felét ő is bele rakja.
Kérdező jelenleg semmitmondó a történeted. Kiegészítenéd?
Leírásod szerint nem indítottatok és csináltatok közösen semmit, te nem vágtál bele, ő igen és bejött neki. Mi a bajod pontosan, hogy téged nem vett fel?
Mi az amit te beletettél? Pénz, tervek, munka, vagy te mivel járultál hozzá? Milyen alapokat tettél le?
-----
Nálunk is volt egy hasonló eset, 1 család házat akart építeni alapozásig jutottak, de elváltak és eladták a telket a házuk alapjaival.
Mi ezt megvettük, részben megtartottuk, illetve hozzáépítettünk és felhúztuk a házat. Erre 10 évvel később követel rajtunk 8m Ft-ot a házra. Szerinte ő terveztette, saját kezűleg épített mindent és rengeteg pénze benne van, miért mi használjuk és miért nem fizetünk neki?
Meg nagylelkűen felajánlotta, hogy fizethetjük részletre is 15 évig, évi 1m Ft-ot, vagy havi 100 000-et 20 évig, őrjöngött meg rendőrséggel fenyegetett, ráuntunk és kihívtam én őket :)
-----
Lakhelyemen árverezik 1 pali házát, tök olcsón vinnék neki telefontartózás miatt. Elmentem beszélni vele, hogy ha beelegyezik én megveszem, utána fizetek még neki további 500 000-et, 1 évig ingyen használhatja a házat nem tesszük ki, de a számlákról írunk papírt, hogy továbbra is ő fizeti, majd később havi 10 000Ft-ért maradhat a házban.
Amit kértem, hogy a hátsó kertet én használhassam és biztosítsa a bejutást.
NEM MENT BELE!
A hitele rendezését, további 1,5m-ot követelt előre, a ház maradna az övé és 10e-et kér a kertért havonta, 3 évre előre fizetve.
Matt részegen a behajtó céggel karöltve jött, hogy hol a pénz, a pénzbehajtó söpredéket kangal kutyusom győzte jobb belátásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!