Szerintetek lenne igény falusi vendéglátásra manapság még?
Szia, én falusi vagyok, reggelente bejárok a városba dolgozni, 1 óra zötykölődés. Erre kitalálták, hogy csapatépítés gyanánt menjünk el egy zsákfaluba megismerkedni a vidéki léttel.
Disznóetetés és vágás, ganézás, kapálás, kertészkedés, kaszálás, stb.
Semmi extra pl. lovaglás, horgászat, vagy bármi értelmes.
Közöltem nekem erre nincsen 100e Ft-om, meg a szabimból sem fogok 4 napot rááldozni, aki kapálni szeretne annak a kertemben adott a lehetőség, meghívtam őket egy kerti sütögetésre, hozzák amit szeretnének és elkészítjük.
10-11 körül nagyrészt megérkeztek, körbejárták a terepet, a kapálással kb. 20 perc alatt végzett a banda, az a sor paprika, meg 10m2 kukorica szerintem megérte az áldozatot, másnap újravetettem, fátylat rá! A sütögetésre viszont csak töményet hoztak.
A főnök úr hiányolta a házi disznóhúst, mondtam neki arra hó végén nekem nem kerül, de ha gondolják a szomszédnak vannak disznajai 1-et megveszünk és megehetik.
A 60 000Ft-os ár vágással viszont elriasztotta őket, pedig 30-an voltunk, az a 2000Ft még nekem is belefért volna.
Jó volt a buli, de hamar véget ért a falusi kalandjuk elfáradtak, megéheztek én meg nem fogom etetni őket, szerencsére fél 2-re már mindenki lelépett.
Második rész, tehát van rá igény, de:
-a programokban nem fognak aktívan részt venni
-néhány perc alatt ráunnak, főleg, ha dolgozni kéne
-bőven lesz közöttük hozzám hasonló, csak kényszerből menő
-rendszerint drágák és unalmasak, főleg egy falusi számára
-városiak elvárják a 4 csillagos kiszolgálást, szállást, 100 megás netet, szobaszervizt stb. (csak ennek az árát nem szeretik)
-sokaknak inkább csak egy kamu élet bemutatását szeretnék megnézni
-színház kell nekik, tájszólással, parasztnacival, ostorokkal, süssön rólad, hogy buta vagy, de mosolyogjál végig
-ne legyen egyik pohara sem üres
-legyen szauna, szolárium, stb. hogy azért otthonos maradjon a hely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!