Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek lenne igény...

Szerintetek lenne igény falusi vendéglátásra manapság még?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy rendes szállás, fürdő, konyha, internet stb. de vidéki régi parasztházban, és pl. saját zöldség, gyümölcs, tej lenne a reggeli terítéken, vagy külön kérhetnének ilyet. Esetleg bele is tekinthetnének hogy milyen kb. ez a fajta falusi élet.
2017. aug. 2. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Létezik már ilyen, bár valóban nem túl elterjedt.
2017. aug. 2. 13:41
 2/5 anonim válasza:
Szia! igen van rá igény, sőt az Airbnb-nek köszönhetően sok-sok külföldit tudnál bevonzani.
2017. aug. 3. 08:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én falusi vagyok, reggelente bejárok a városba dolgozni, 1 óra zötykölődés. Erre kitalálták, hogy csapatépítés gyanánt menjünk el egy zsákfaluba megismerkedni a vidéki léttel.

Disznóetetés és vágás, ganézás, kapálás, kertészkedés, kaszálás, stb.

Semmi extra pl. lovaglás, horgászat, vagy bármi értelmes.

Közöltem nekem erre nincsen 100e Ft-om, meg a szabimból sem fogok 4 napot rááldozni, aki kapálni szeretne annak a kertemben adott a lehetőség, meghívtam őket egy kerti sütögetésre, hozzák amit szeretnének és elkészítjük.

10-11 körül nagyrészt megérkeztek, körbejárták a terepet, a kapálással kb. 20 perc alatt végzett a banda, az a sor paprika, meg 10m2 kukorica szerintem megérte az áldozatot, másnap újravetettem, fátylat rá! A sütögetésre viszont csak töményet hoztak.

A főnök úr hiányolta a házi disznóhúst, mondtam neki arra hó végén nekem nem kerül, de ha gondolják a szomszédnak vannak disznajai 1-et megveszünk és megehetik.

A 60 000Ft-os ár vágással viszont elriasztotta őket, pedig 30-an voltunk, az a 2000Ft még nekem is belefért volna.

Jó volt a buli, de hamar véget ért a falusi kalandjuk elfáradtak, megéheztek én meg nem fogom etetni őket, szerencsére fél 2-re már mindenki lelépett.

2017. aug. 3. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Második rész, tehát van rá igény, de:

-a programokban nem fognak aktívan részt venni

-néhány perc alatt ráunnak, főleg, ha dolgozni kéne

-bőven lesz közöttük hozzám hasonló, csak kényszerből menő

-rendszerint drágák és unalmasak, főleg egy falusi számára

-városiak elvárják a 4 csillagos kiszolgálást, szállást, 100 megás netet, szobaszervizt stb. (csak ennek az árát nem szeretik)

-sokaknak inkább csak egy kamu élet bemutatását szeretnék megnézni

-színház kell nekik, tájszólással, parasztnacival, ostorokkal, süssön rólad, hogy buta vagy, de mosolyogjál végig

-ne legyen egyik pohara sem üres

-legyen szauna, szolárium, stb. hogy azért otthonos maradjon a hely

2017. aug. 3. 20:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát lehet igazad van, még ha kicsit erős is... :) Ilyenre nem gondoltam.
2017. aug. 3. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!