Aranykereskedés nagyban, hogy lehetséges?
Figyelt kérdés
olyasmi válalkozűst nyitnék, mint az arany piac.hu ezt hogyan tudom elindítani2017. júl. 29. 09:46
1/4 anonim válasza:
Fekudj szepen vissza, kisgyerek. Aranykereskedest soktizmillios biztositekok, banki garanciak, felugyeleti engedelyek nelkul soha az eletben nem fogsz nyitni, a tobb szazmillios ertekek orzese sem ket filler am... Ertem en hogy tetszik neked a csillogas meg a penz szaga, de ez nem igy mukodik, hogy egy bt.-vel aranykereskedest nyitsz...
2/4 anonim válasza:
Tudod mennyi volt a tavalyi adózott eredménye az aranypiac.hu-t üzemeltető cégnek? mínusz 3 millió.
Tavaly előtt? míniusz 27 millió.
3/4 A kérdező kommentje:
Hogy jobettek ki minuszosra? Ennyire amatorok?
2017. júl. 29. 18:09
4/4 anonim válasza:
Ja. ennyire amatorok.
Vagy epp neked nincs halvanylila segedfogalmad sem az arany arfolyamarol, ingadozasarol, a tozsderol, vagy barmi masrol, ami penzzel es/vagy ertekkel kapcsolatos. Tologasd tovabb a kisautoidat, ha erted hogy ertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!