Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan indíthatok vállakozást?...

Hogyan indíthatok vállakozást? (Ha lehetséges)

Figyelt kérdés

Lehetséges egyáltalán, hogy indítsak egy saját vállalkozást?

Valamilyen céget létrehozhatok?

Sokféle ötletem van. Ami a legjobban érdekel most, az a filmgyártás (filmeket forgatnék), valamint az újságírás (újságot írnék). Ezeket amúgy megtudnám máshogy is oldani, gondolom, de saját céget szeretnék ezekkel kapcsolatban. Filmgyártást YouTube-on is meglehetne oldani - gondolom -, talán egy szponzor segítségével is, vagy az újságírást is, cikkek írásával.

Tehát ezt akarnám, ez így jó lenne nekem, na de van egy probléma.

16 éves vagyok.

2017. jún. 16. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:
19%
Idővel majd felnősz
2017. jún. 16. 10:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Céget, vállalkozást akarsz alapítani, 0 bevétellel. Ráadásul újságot akarsz írni 2017-ben. Arról meg nem is beszélve, hogy 10-15 év múlva egyetlen egy újságot se fognak árúsítani.

Szponzor se kell ahhoz, hogy videókat gyárts. Amúgy is, ki szponzorálna egy random gyereket, akinek semmi portfóliója nincsen?

Nem azért írom, hogy lelombozzalak, hanem azért, hogy ne ámítsd magad. Ez a valóság.

Ha filmet akarsz csinálni, akkor csinálj. De ahhoz, hogy pénzt is kapj belőle óráiási mennyiségű munka kell hozzá.

2017. jún. 16. 23:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nem, nem lehet! 16 évesen nem vállalkozhatsz tudtommal, de értékesíthetsz saját alkotást. Ahhoz, hogy eladható terméked legyen, tanulnod kell! Sokat. Iskolában is és az életben is. Sok sikert neked! Ja, újságírás: a legtöbb suliban van suliújság ahova jelentkezhetsz. Jó tapasztalat lehet! Ugyanígy amatőr filmeket is csinálhatsz pl: a drámaszakkörről.
2017. jún. 18. 20:26
 4/4 Brill Design válasza:

16 éves vagy, előtted az élet. A képességeidet fejleszd. Ha valóban újságíráson gondolkozol az legyen inkább e újság, vagyis más szóval szövegíró. Esetleg érdemes valamilyen céghez elmenni gyakornoknak, hogy legyen tapasztalatod és hogy tanulhass a jobbaktól.

A videózást pedig mindenki ismeri és tudja mert már van telefonja meg Ae a gépén :D Ez nem így van. Végezz szépen egy ilyen jellegű sulit, tanulj és fejlődj.

Szerintem a vállalkozás még ráér, ugyanis elsőnek kell a tapasztalat és a tudás. Nagyon sok sikert kívánok neked, és kívánom hogy sikerüljön. De ne rohanj előre csak szépen a maga idejében.

2017. jún. 27. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!