Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hova fektetnél be 1.500. 000...

Hova fektetnél be 1.500. 000 Forintot?

Figyelt kérdés
Szóval a birtokomba került másfél millió, és szeretném a lehető legjövedelmezőbben befektetni. Mindenre nyitott vagyok, ami legális: üzletnyitásra, telekvásárlásra, bármire. A válaszhoz egy rövid indoklást is kérnék! Köszönöm!

2017. júl. 14. 18:24
1 2
 1/11 Laci19940115 válasza:
Antikot vásárolnék belőle.
2017. júl. 14. 18:32
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

Megnézem milyen üzletet, vagy telket veszel másfél misiből...

Gyűjtögess még hozzá, legalább egy 10 milliót (vagy inkább 20-at), és utána visszatérhetünk a "mibe fektessek, hogy megérje" kérdésre.

2017. júl. 14. 18:33
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
1,5 millióból pont tudsz nyitni egy lángosos büfékocsit.
2017. júl. 14. 18:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Kiságyba.
2017. júl. 14. 21:32
 5/11 anonim ***** válasza:
55%

Ha ügyesen bánik valaki a pénzzel, az ennyiből is el tud indulni.

Az a baj, hogy nincs semmilyen ötleted. De nem kell aggódnod. Kutatómunkát kell végezned a lehetőségek, kész öteletek után, amiben segítségedre van az internet. Azzal, hogy a székedben, az asztalodnál ülve szinte minden lehetőséget felkutathatsz, olyan hatalom és lehetősség van a kezedben, ami 20 éve még elképzelhetetlen volt. Csak szánd rá az időt. Sok időbe fog telni, de megéri. Az első lecke, hogy munka és rászánt idő nélkül nem lesz eredmény.

Tudom, hogy kész választ vártál, de ha egy kicsit gondolkozol ezeken és megfogadod a tanácsot, akkor megtalálod azt a lehetőséget, amit keresel.

2017. júl. 15. 00:00
 6/11 Fatal_3rror_ ***** válasza:
1,5 millió a mai világban aprópénz. Lekötheted bankban vagy lakástakarékot nyithatsz, esetleg tőzsdén adhatsz-vehetsz részvényeket ha értesz hozzá és akkor lehet kicsivel többet csinálni belőle.
2017. júl. 15. 15:01
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
1,5 millió félretett pénze minden második embernek van. Ez semmi egy vállalkozáshoz. Inkább egy ideális vésztartalék.
2017. júl. 15. 20:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha csak a birtokodba került és a tulajdonodba nem, akkor add vissza a tulajdonosának!

Ha pedig a tiéd, akkor PEMÁK. Ilyen kis összeggel ezt lehet hozzá nem értőként maximum kihozni ebből.

2017. júl. 16. 11:38
 9/11 anonim válasza:
18%
Én tudok egy jó befektetést, ha érdekel írj privit. :)
2017. júl. 18. 08:43
 10/11 anonim ***** válasza:
47%

szerintem mindeképp olyat csinálj ami pénz hoz majd neked,

Én vállalkozás párti vagyok, de ez csak én vagyok, neked kell tudni h te tudsz e azonosulni egy vállalkozói életformával.

Az pedig tévedás h ez kevés vállalkozáshoz. Amikor én elkezdtem vállalkozni probléma van a tételes adózásnak a kifizetése is.

Hozzáteszem a legtöbb vállalkozó a semmiből épitkezett, szerintetek aki vállalkozik az örökölt vagy volt neki 10+ milliója alig hinném...

Szóval először nézz mélyen magadba mit szeretsz de ne kérdezz senkit meg mert akaratukon kívűl is de befolyásolni fognak a te pénzed a lényeg csinálj belőle többet.

Mit szeretsz csinálni? Szeretsz edzeni? Fektess ebbe legyél edző vállalkozz, érdekel a paradicsom, mezőgazdaság? termessz! Nézz utána az eladásnak!

A lényeg h legyen miérted?

Mi érdekel?

Miért pont az?

Hogy csinálj belőle pénz?

És vigyázz a legtöbb ember hozzányul elkölti ezt a pénzt a semmire. Csk olyanra költs ami pénzt hoz neked,

És bármibe kezdessz akard és csináld

2017. júl. 18. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!