Mibe fektetnél 33 millió forintot? Te hogyan fialtatnál ennyi pénzt?
az eheti luxor főnyereménye ennyi /nem tudom adózva e/. Elgondolkodtam, ennyi pénz mire elég? Hiszen életem végéig kevés, egy szép házra meg egy kocsira elég, de akkor még mindig marad a robotolás valahol.
Egyébként nem játszom Luxort, csak a pénzügyi részén gondolkodtam el:)
én ha 1 milliárdot nyernék a lottón, akkor is dolgoznék tovább. A henyélésbe is bele lehet unni és céltalanná válik az ember munka nélkül.
A 33 millát nem fektetném be, hanem kifizetném az összes tartozásomat, plusz vennék egy klassz kocsit és kész is a shoppingolás :))
"az állampapír magasabb évi 5%-nál!"
vö: "diszkrét - de reális és biztonságos " :)
Én vennék belőle 1-2 jó helyen lévő lakást, és kiadnám válogatva az albérlők közül. Egybe kifizetve most elég jó áron lehet hozzájutni, pénz jön belőle, később meg remélhetőleg el is lehet adni.
A lakáskiadás itthon a ma létező legszarabb befektetések egyike.
Én ennyi pénzből végre megvalósítanám a saját vállalkozásomat (persze nem itthon). Az egész életemet finanszírozni tudnám belőle.
"az állampapír magasabb évi 5%-nál!"
hát most még...
Egy szép házra és egy kocsira sem elég! Mert ezeket fent is kell tartani, miután megvetted őket.
Én befektetési alapba fektetném. Magas kockázat, magas hozam. Évi 10-20% átlagban. Ehhez persze még hozzá is érdemes tenni folyamatosan.
Illetve ha csak a kamataiból akarnál megélni, akkor nem szabad hozzányúlnod a 33 millióhoz, de cserébe havonta kapsz 200 000 forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!