Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kebabozo nyitasa mennyibe...

Kebabozo nyitasa mennyibe kerulne?

Figyelt kérdés
A helyiseget is berelni kene. Akinek van ebben tapasztalata megmondana hogy mennyibe kerulne, illetve a havi kiadasok nagyjabol mekkorak lennenek?
2017. jún. 20. 12:37
 1/7 anonim válasza:
56%
Sokba
2017. jún. 20. 13:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszonom ezt a nagyon hasznos valaszt. Minek irtal ha nem tudod? Egy hozzavetoleges osszeget akartam volna de nem ovodas "sokba" vagy "nagyon sokba" szinten..
2017. jún. 20. 13:47
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
annyi mindentől függ a költségvetés h regélni lehetne róla, igy nem volt kedve leirni hanem röviden összefoglalta... ha annyira érdekelne már rég utánajártál vna mondjuk egy gyros-osnál ahol megtudod kérdezni neki mik a kiadások
2017. jún. 21. 06:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Biztos majd elmondjak hogy segitsek a leendo konkurenciat.

Te se ertetted a kerdest, nem arra voltam kivancsi hogy forintra pontosan irja le valaki, hogy 3millio 232.119ft a nyitasa, egy hozzavetoleges osszeget akartam, es azt hittem az oldal neve azert gyakori kerdesek hogy kerdezni lehessen, de ennyibol lehetne gyakori oltogatasok is, na kosz a semmit

2017. jún. 21. 08:14
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

mivel a bérleti díj határozza meg a havi fix kiadások nagy részét, nyilván nem mindegy, hogy főváros, vidéki nagyváros, vagy kisváros/falu a helyszín. Ez lehet pár tízezer vagy több millió havonta. A rezsi szerintem helymérettől függően 100ezertől szintén millióig mehet. Aztán vannak az alapanyagok, amik forgalomtól függően pár tízezertől több 100ezering mennek havi szinten. Alkalmazott(ak) + 100 ezer/hó/fő könyvelés (párezer/hó)

Aztán ott van a pénztárgép kérdés (fogalmam sincs, hogy az mennyi) Beindításnál egyszeri költség a hússütéséhez , zöldségek tárolásához hűtőgép, hűtőpult, fagyasztó, eszközök (ha beülős hely, akkor asztal, szkek, terítő, evőeszközök, tálcák, fogyóeszközök...) Saccperkábé:min 10 milla az induláshoz és néhány százezer-3 millió havi költség

2017. jún. 21. 12:47
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt!

Videkrol van szo. Probalkoztama Vallalkozz Magyarorszag programban, ott ajanlottak hogy ez az ami talan kijonne 1-2 milliobol, nem gondoltam volna hogy 10 millio lenne.

2017. jún. 21. 13:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Alkalmazott nemigen lesz 100.000-ért, csak halkan mondom...
2017. jún. 27. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!