Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Valaki nyitott már mozit?

Georgina1994 kérdése:

Valaki nyitott már mozit?

Figyelt kérdés
Milyen költségekkel jàr indítàsa?
2017. jún. 12. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Persze, hemzsegnek a gyakorikerdesek.hu-n a mozitulajdonosok. Minimum 100 millióval számolj.
2017. jún. 12. 14:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :) amúgy azért kérdezem itt, mert nem tudom, hol találok ilyen embert. Egyébként én egy kisebb vàrosban gondoltam egy kisebb mozira. A közelben egyàltalàn nincs és igény is lenne rà. Az is ilyen szàzmilliós tétel lehet?
2017. jún. 13. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:
61%

Nem tudom, de ha azt mondom, hogy csak 50 millió, akkor nyugodtabb leszel?

Filmvászon, székek, vetítőgép (gondolhatod mennyibe kerülhet), filmek (+licensz), alkalmazottak megfizetése (jegyszedő, mozigépész, takarítók, pénztáros, büfés), épület bérleti díja (vagy építtetsz magadnak), engedélyek.

Lehet, hogy alátippeltem még a 100 millióval is...

(Ja, ha egy 30 férőhelyes putrit akarsz csinálni, és projektorral vetíteni egy lepedőre, akkor megvan 5 millióból is)

Hogy az istenbe jut emberek eszébe az, hogy egy ilyen nagymértékű beruházásról a gyakorikerdesek.hu-n érdeklődjenek?!

2017. jún. 14. 08:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Mivel nincsen 5000-e könyvelőre... Hol másutt kérdezne?

Nálunk 10 éve volt mozi újranyitási lehetőség, napi 9500Ft-os bérleti díj, de ezt ne úgy képzeld, hogy 1 napot nyitsz ki havonta, akkor csak 15e :)

Min. 90 napot kellett előre kifizetni, erre jött 500 000 a jogokra (csak a szerződés idejéig élt), így akarták elkerülni, hogy 3 hóra nyisson az ember.

A terem 74-es felszereltségű, a vetítőgép működésképtelen, a székek 10%-ban töröttek, parketta hiányos, légkondi = oldalablak, előtér jegypénztár rész felújított, már nem emlékszem, hogy 246 vagy 216 férőhelyes volt.

A terem akusztikája nagyon ott volt a szeren, ha szellentettél percekkel később is hallottad a visszajelzéseket, a fa székek sem tompították a dicsőséget, célravezető volt a melletted ülőt azonnal leteremteni!

A mozi végül sajnos nem nyitott ki, a felszerelés a GYŐR-SZOL Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. tulajdonába került, az épület még áll, de 9 éve nem jártam benne.

2017. jún. 23. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!