Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » A tapasztalatlanság titkolandó?

A tapasztalatlanság titkolandó?

Figyelt kérdés

Új vállalkozásba kezdtem. Szolgáltatás.

Idén szereztem meg hozzá a szükséges végzettséget, így kb. 3 hónapos, friss szakember vagyok.

Jó vagyok, de új. Ez titkolandó dolog vagy nyugodtan vállaljam fel? Hazudni nem szeretnék, és olyan nevetséges lenne kerülni a témát.

2017. máj. 25. 07:15
 1/3 anonim ***** válasza:

???

"Jó vagyok, de új." - ezt ki mondja, hogy jó vagy? A megrendelők, megbízók? Mert ha igen, akkor úgyis elterjed, szájhagyomány útján, hogy jó vagy.

" Ez titkolandó dolog vagy nyugodtan vállaljam fel?"

Ki előtt? Ki fogja megkérdezni? Amikor én elkezdtem egy takarító vállalkozást, a kutyát nem érdekelte, hogy tudok-e takarítani. Ha pocsékul végeztem volna a munkám, max felbontják a megbízóim a szerződésem, aztán kereshetek másik munkát."

Véleményem szerint egy vállalkozásnál/szolgáltatásnál nem a tapasztalat, hanem a minőség a lényeg és az, hogy a megrendelő igényeit a lehetőségek szerint maximálisan kiszolgáld. (pl. amikor mínusz 10 fokban fel akarta mosatni velem a lift előtti fém járólapot, akkor kerek perec kijelentettem: megcsinálom, de add írásba. Nem adta, mégsem kellett megcsinálni :D)

persze lehet, jön majd más, aki másképp látja/gondolja.

2017. máj. 25. 07:46
 2/3 anonim ***** válasza:
úgy is csak az számít, hogy mennyibe kerül. Ha pedig megkapod a munkát, mert tied a legolcsóbb ár, akkor pedig jól kell megcsinálni, különben bukod a pénzt. A tapasztalat nagyon keveset számít.
2017. máj. 25. 12:42
 3/3 anonim válasza:
Nem tudom, milyen típusú szolgáltatásról van szó, de ha tudsz, akkor vállalj el kezdetben pár ingyen melót, referencia fejében. Nem kell sokat, csak annyit, hogy lássák, hogy megbízható vagy.
2017. máj. 26. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!