A tapasztalatlanság titkolandó?
Új vállalkozásba kezdtem. Szolgáltatás.
Idén szereztem meg hozzá a szükséges végzettséget, így kb. 3 hónapos, friss szakember vagyok.
Jó vagyok, de új. Ez titkolandó dolog vagy nyugodtan vállaljam fel? Hazudni nem szeretnék, és olyan nevetséges lenne kerülni a témát.

???
"Jó vagyok, de új." - ezt ki mondja, hogy jó vagy? A megrendelők, megbízók? Mert ha igen, akkor úgyis elterjed, szájhagyomány útján, hogy jó vagy.
" Ez titkolandó dolog vagy nyugodtan vállaljam fel?"
Ki előtt? Ki fogja megkérdezni? Amikor én elkezdtem egy takarító vállalkozást, a kutyát nem érdekelte, hogy tudok-e takarítani. Ha pocsékul végeztem volna a munkám, max felbontják a megbízóim a szerződésem, aztán kereshetek másik munkát."
Véleményem szerint egy vállalkozásnál/szolgáltatásnál nem a tapasztalat, hanem a minőség a lényeg és az, hogy a megrendelő igényeit a lehetőségek szerint maximálisan kiszolgáld. (pl. amikor mínusz 10 fokban fel akarta mosatni velem a lift előtti fém járólapot, akkor kerek perec kijelentettem: megcsinálom, de add írásba. Nem adta, mégsem kellett megcsinálni :D)
persze lehet, jön majd más, aki másképp látja/gondolja.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!