Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállakozásba érdemes...

Milyen vállakozásba érdemes belekezdeni?

Figyelt kérdés
Van 1 lakásom egy 60000 fős város központjában. Akár ott is lehetne valamit kezdeni, vagy akármi. Valakinek nincs valami ötlete? Akár fizikai munka is ha jól fizet
2017. máj. 19. 23:24
1 2
 1/17 anonim válasza:
Hát, igazából ez attól függ, hogy mire van szükség, mert pl, ha van egy kozmetikus a szomszéd házban, akkor nem pont azt kéne lekezdeni. De ez attól is függ milyen végzettséged van. Kevés az infó😕
2017. máj. 19. 23:54
 2/17 A kérdező kommentje:
hát, még középiskolás vagyok, jövőre érettségizek csak ezen gondolkozok.
2017. máj. 20. 00:20
 3/17 anonim ***** válasza:
62%

18 év alatt SEMMILYEN vállalkozásba nem kezdhetsz, mert a vállalkozóihoz betöltött 18 év szükséges.

Jó dolog, hogy előre gondolkodsz, de ha jövőre érettségizel, akkor még hiába mondunk bármit - addig akár 100 új intézkedést, rendelkezést is hozhatnak, ami egyik pillanatról a másikra gallyra vágja a tervedet vagy a vállalkozást. Ami most "menő" vállalkozás, nem biztos, hogy 1 év múlva is az lesz - mindig az adott pillanatot kell nézni.

2011-ben kezdtem a vállalkozásomat, fél éves vállalkozó voltam, amikor november végén hoztak egy rendelkezést: havi 27 ezer ft helyett 1 hónappal később, azaz január 1-től 49 ezer ft lett az adóm, +8 ezer a könyvelő.

27 ezer helyett 57 ezret kellett fizetnem egyik pillanatról a másikra, kezdő vállalkozóként úgy, hogy időm sem volt felkészülni rá! Kis híján bele is buktam.

De nem csak az én példám van, tudnának mesélni a bankfiókokat bezáró, kivonuló bankok, áruházláncok is és biztos még sok más vállalkozó...

2017. máj. 20. 10:00
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
18 év alatt LEHET kezdeni vállalkozást, csak nem a te neveden. Egyik ismerősöm fia 15 éves, havi 400k-t keres online havonta. Minden anyukája nevén van, ő a vállalkozó, és hozzá megy a pénz is.
2017. máj. 20. 13:52
 5/17 A kérdező kommentje:
persze, tudom hogy más nevén lehet, ez csak az előző kommentelő okossága volt. Ő pontosan mivel foglalkozik amúgy??
2017. máj. 20. 14:00
 6/17 anonim ***** válasza:
én is kezdő vállalkozó vagyok havi 500-600k összejön belőle
2017. máj. 20. 15:07
 7/17 anonim ***** válasza:

#4 aha.. persze!

és mégis mist csinál az a 15 éves kiskölyök, ami 400e-et+adót ér?!

2017. máj. 20. 15:30
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

Youtube videókat, amerikai célközönségnek. 300k adsense, többi szponzor. Tudja hogyan működik a Youtube algoritmus, és kaszál rajta. Amerikai szinten havi 400k szinte semmi, az egy más dolog hogy te a tipikus magyar beszűkült látáskörű negativitásoddal ezt nem vagy képes elfogadni.

Ugyanígy rengeteg 10-14 éves van Youtubeon,Instagrammon, akik havonta több milliót is keresnek.

Egyik 14 éves lány akinek volt EGY viral videója, azmost havi 50-60 millió forintot keres hirdetésekből, szponzorokból és show megjelenésekből.

2017. máj. 20. 20:18
 9/17 anonim ***** válasza:
ühüm jah 60 millió ft egy darab youtube videóból. mesélj még...
2017. máj. 20. 21:44
 10/17 A kérdező kommentje:
én simán elhiszem, hogy annyit keres, csak az eszét használja. apának a nai 50-100e megvan úgy, hogy csak az eszét használja. van, hogy 5 percet dolgozik érte, van hogy 3 órát, van hogy este ér haza, de annyi minimum mindennap megvan. én is hasonlóan szeretnék életet élni csak még nem nőttem fel ehhez szerintem.
2017. máj. 20. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!