Milyen vállakozásba érdemes belekezdeni?
18 év alatt SEMMILYEN vállalkozásba nem kezdhetsz, mert a vállalkozóihoz betöltött 18 év szükséges.
Jó dolog, hogy előre gondolkodsz, de ha jövőre érettségizel, akkor még hiába mondunk bármit - addig akár 100 új intézkedést, rendelkezést is hozhatnak, ami egyik pillanatról a másikra gallyra vágja a tervedet vagy a vállalkozást. Ami most "menő" vállalkozás, nem biztos, hogy 1 év múlva is az lesz - mindig az adott pillanatot kell nézni.
2011-ben kezdtem a vállalkozásomat, fél éves vállalkozó voltam, amikor november végén hoztak egy rendelkezést: havi 27 ezer ft helyett 1 hónappal később, azaz január 1-től 49 ezer ft lett az adóm, +8 ezer a könyvelő.
27 ezer helyett 57 ezret kellett fizetnem egyik pillanatról a másikra, kezdő vállalkozóként úgy, hogy időm sem volt felkészülni rá! Kis híján bele is buktam.
De nem csak az én példám van, tudnának mesélni a bankfiókokat bezáró, kivonuló bankok, áruházláncok is és biztos még sok más vállalkozó...
#4 aha.. persze!
és mégis mist csinál az a 15 éves kiskölyök, ami 400e-et+adót ér?!
Youtube videókat, amerikai célközönségnek. 300k adsense, többi szponzor. Tudja hogyan működik a Youtube algoritmus, és kaszál rajta. Amerikai szinten havi 400k szinte semmi, az egy más dolog hogy te a tipikus magyar beszűkült látáskörű negativitásoddal ezt nem vagy képes elfogadni.
Ugyanígy rengeteg 10-14 éves van Youtubeon,Instagrammon, akik havonta több milliót is keresnek.
Egyik 14 éves lány akinek volt EGY viral videója, azmost havi 50-60 millió forintot keres hirdetésekből, szponzorokból és show megjelenésekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!