Egy kertész -nő vagyok, szeretem a munkám, korrekt, precíz és normál árú munkát végzek, de mit csináljak a "cápákkal"?
Rettentő sunyik, alattomosak...én neveztem el őket "cápának"..
Például....felvettem egy faág levágást elmű vezetéknél .. Lenne utána még két "x-nek nevezett fa". A gond az, hogy a volt vidéki kollégám, aki állandóan tök részeg volt, elküldtem a fenébe nagyon sajnáltam szegényt, csak már nagyon belemerült az italba pedig profi volt.. sürgős munkáim vannak. Csak a "(nevezzük zolinak)Zolival" tudnám megcsinálni... Beszéltem a volt koollégámmal, "Nevezzük Gyurinak" "Zoli" régi barátja,(aki a kertépítésen fele annyit dolgozott mint én és dupla annyi pénzt kapott)mintez egy évvel később derült ki.. Szóval kimegy a Ferivel dolgozni, aztán suttyomba visszamegy a címre és beszél a tulajjal... Itt mondjuk az van még, hogy amúgy "Zolinak" van egy normál jól fizető állása egy X cégnél, havi 300 körül keres. Most vett vagy 100ezerért mégis egy fűkaszát, vagyis már a fűkaszás munkákat is nyúlni akarja.. Azon kívül, a "Gyuri" egy pénzéhes patkány, 4 órás kertészkedésért, akármiért elkér 50-100ezer forintokat. Rugják ki a kertekből, de szórólapozik mint az őrült (szórólapoztat!! még velem akart a szemétláda!!). "Gyuri" vízszerelő amúgy, hülye a növényekhez, meg a kerthez. "Zoli" meg egy Navval fenyegetőző kis féreg (nem engem, engem nem tud, a haverját fenyegeti)"Zolinak" van alpintechnikai végzettsége, de ügyetlen és kövér... Nos... "Zolival" holnap megyek fát vágni, (kényszerhelyzet), annyiról tud, hogy az áglevágás után lesz még két "x fajta" fa a szomszédban, nos a két "X-fa" ott virít a szomszédban Ilyen emberekel mit lehet kezdeni???? Basszus..
Szóval a két "X-fára" gondoltam azt mondom, hogy közben kivágták, de... annyira ő se hülye... az a szerencse, hogy a szembeszomszédban van.. talán.. ----Nos nincs sok időm, ez egy bemásolt MSN beszélgetés részlet.. Szóval Ilyen emberekkel kell dolgoznom.. egy kertész végzettségű nő vagyok, hogy lehet ezt megoldani?
"Nos nincs sok időm, ez egy bemásolt MSN beszélgetés részlet.."
1. Lóf..szt nem értünk az egészből.
2. Nincs is MSN. Konkrétan 4 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!