Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Miért vásároltok fölösleges...

Miért vásároltok fölösleges dolgokat?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 15:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mert boldogsághormonok szabadulnak fel bennem, amikor vásárolok, meg amikor otthon kicsomagolok!!
2010. máj. 15. 15:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Ami az egyiknek felesleges, az a másiknak kincs.
2010. máj. 15. 15:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán esik meg velem ilyesmi. Akkor azt érzem: hűha, nekem pont erre van szükségem. Aztán ha mégsem, elajándékozom valakinek, vagy kitezsem a kuka mellé. Pld.legutóbb egy sötétkék papucsot. Fehér ugyanolyant szerettem volna, de csak kék volt. Fel sem vettem volna!
2010. máj. 15. 15:42
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
havonta elszórok kb 30ezret fölösleges hülyeségekre 18 éves létemre. meglátom, megtetszik, azt hiszem boldoggá tenne és megveszem. de a kövi nap rádöbbenek hogy egy gyökér vagyok. ezt se kellett volna... nem kéne pénzt kapnom s akkor jobb lene talán
2010. máj. 15. 16:10
 5/12 A kérdező kommentje:

Figyeljetek nem az a gond hogy vásároltok hanem hogy ezzel a sok zsidót látjátok el!!!!!!!

Ha kb. egy fél évig mindenki csak a legszükségesebbet venné meg minden zsidó üzlet tönkre menne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. máj. 15. 16:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Na most ide hogy jönnek a zsidók? Honnan tudjam, hogy amire elszórom a pénzem, az a zsidókat tömi? De egyébként nem érdekel. A kínaiban is szoktam vásárolni. És nem azért mert őket akarom segíteni, hanem mert nem tehetem meg, hogy 20 ezret adjak egy márkás cipőjért, ami esetleg még ugyanolyan sz_r is.
2010. máj. 15. 16:43
 7/12 anonim ***** válasza:

nocomment.

képzeld én még a kaját is zsidó boltban veszem.

2010. máj. 15. 16:44
 8/12 A kérdező kommentje:

Minden a zsidó maffia kezében van!!!!!!!!!!

Nem veszitek észre????????????????

2010. máj. 15. 17:34
 9/12 anonim ***** válasza:
És akkor hova teszed a megmaradó pénzed? A zsidó maffia bankjába? Álljunk már le ezzel a zsidózással meg irigykedéssel!
2010. máj. 15. 17:54
 10/12 anonim válasza:
Rendszeresen vásárolok a kóser boltban. Legalább biztos vagyok, hogy amit megveszek magas minőségű és természetes alapanyagokból készült. Itt Magyarországon azért van ennyi elhízott ember és degradált ember, mert disznózsírt eszik füstölt-csokis heringgel.. Én a zsidóknak csak örülök, sztem van mit tőlük tanulnunk..
2010. máj. 20. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!