Milyen vállalkozást indítsak 400 000 forintból?
Figyelt kérdés
Infóból érettségiztem, valami informatikai vállalkozásra gondoltam.2017. máj. 4. 12:39
1/9 anonim válasza:
Milyen vállalkozást indítsak 8 fillérből?
2/9 anonim válasza:
Egyrészt ez elég kevés összeg. Talán még egy havi költségekre sem elég.
Másrészt, ha semmi ötleted nincs, akkor nem érdemes. Csak valami konkrét, átütő, hiánypótló ötlettel van értelme foglalkozni.
3/9 anonim válasza:
Ebből még egy boltot sem tudsz nyitni vagy szerelőműhelyt.
4/9 anonim válasza:
Egy otthoni thai masszas szalon talan kijon belole.
5/9 anonim válasza:
olyat ami kis eszközigényű és amihez értesz.
6/9 anonim válasza:
Nekem több ötletem is van, de ezeket nem fogom ide leírni hanem inkább megcsinálom én ha majd lesz négyszázezrem.
8/9 anonim válasza:
számítógép szervíz, programozói munkák ( ha jól ismersz valamilyen programnyelvet - elég nagy hiány van jó szakemberekből ). De akár magadba, a saját tudásodba is fektetheted, legalább egy részét, hogy kitanulj valami jól eladható infós szakmát, és eladd benne magad ( Pluralsight, Lynda.com, Total Training, Udemy stb. a barátaid ).
Emellett ajánlom a Fivosz-t ( [link] ) kapcsolatépítésre.
Ha jól tudom, akkor van egy Fiatalok vállalkozóvá válását segítő program is. Nézz ennek is utána.
9/9 anonim válasza:
Nem érdekel senkit a pénzed, végzettséged, ha vállalkozni akarsz. Mihez értesz? Csináld azt! Legyél egyéni vállalkozó, szinte nulla működési költséggel (havi 50.000 KATA, ha van főállásod akkor csak 25.000 + iparűzési adó évente 50.000) és vágj bele. Infó érettségivel rendelkezem én is, de attól még használható, értékes tudással nem (ezen a téren). Legyél programozó (Java, C++, C#), webfejlesztő (akár wordpress). Ezekkel lehet már kezdeni valamit. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!