Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ti mit gondoltok erről?

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

van egy üzletem, egyèni vállalkozó vagyok.előtte anyám csinálta, de átíratta a nevemre mert tele volt adósággal.ugyanúgy nálam dolgozik alkalmazottkènt, de folyamat basáskodik, nem lehet vele dülőre jutni, olyan dolgokat rendel amik nem mennek, hiába mondom hogy szerintem mit kène ....kb kuss a nevem.

napi fizetèst kapok tőle, a kassza felett ő rendelkezik, szinte ha valamire kell pènz úgy kell egy ezrest kicsennem a saját boltom kasszájából titokba.

ráadásul rengeteg adóságot halmozott már fel az èn nevem alatt is.

amikor ezt elmondom neki...ègtelen haragra gerjed, ès azzal fenyeget hogy elküld, ès mehetek szalagmunkára.igazából èn küldhetnèm el őt bármelyik pillanatba, de ő ezt fel sem fogja.

nyugdíjas már, nagyon nehèz vele...állandóan idegbeteg, jót nem lehet szólni.

ő annyi pènzt vesz ki amennyi csak kell neki, de ha èn sajnos sunyiba kiveszek valamennyit, mert hirtelen kiadás jött, akkor minden tolvajnak elmond.ès ezèrt pikkel rám.

már azon gondolkoztam hogy vállalkozókènt elmegyek beosztottnak valahova, hihetetlen de ez van.

mi a vèlemènyetek?

2017. ápr. 25. 16:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Rúgd ki a öreglányt!
2017. ápr. 25. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!