Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Az eBay-es eladásnál hogyan...

Az eBay-es eladásnál hogyan nyilvánul meg a belföldre korlátozás az elején, az első 10 db terméknél? Hogyan lehet kizárólag Magyarországra korlátozni az eladást?

Figyelt kérdés

Európában szeretnék kereskedni, amihez elvileg az kell, hogy 10 db belföldi eladást bonyolítsak le és az 1. eladástól számítva 3 hónapot várjak.

Volt már egy csomó vásárlásom, de nem volt egy eladásom sem, ennek ellenére én fel tudtam tenni az amerikai piacra is és az európaira is termékeket. Ez normális? Hol van a korlátozás? Hol jelzi, hogy nem vagyok jogosult arra, hogy nemzetközi piacon adjak el?

Ha mindenáron belföldre akarok eladni, akkor viszont abba az akadályba ütközök, hogy az ebay.com-on nyilván az amerikai piacot, az ebay.co.uk-n az angol piacot nem tudom kizárni.

Ezekben a dolgokban kérném a segítségeteket!

2017. ápr. 14. 16:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!