Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ebayen hogyan lehet pénzt...

Ebayen hogyan lehet pénzt keresni, az Amazon segítségével?

Figyelt kérdés

Egyik barátommal elhatároztuk,hogy megpróbáljuk ezt a pénzkeresési módszert.Sok mindent próbáltunk már,mlm stb,de nekem ez nem tettszik,mivel elég nagy a bukási arány.Jelenleg oktatóvideókat keresünk,de nem igen találtunk.Mivel komolyan gondoljuk,ezért főkképp egy olyan valaki segítségét várjuk, akinek már van evvel kapcsolatban tapasztalata.Aki tud oktatóvideót, az kérem küldje el nekem,illetve személyes tapasztalatokat várok ! Minden érdekel,nem szeretnénk elkapkodni a dolgot !

Előre is köszi !

2017. márc. 13. 18:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

De hogyan...? Ebay, erted, piacter, arulod, amid van, veszel mindenfele random kinaitol olcso sz*rokat licitalva vagy fix arakon. Amazon, erted, aruhaz, sok-sok eladotol vehetsz csitrilliard-fele termeket.

Oszinten szolva nem tudom, hogy honnan vettetek hogy igy lehet 'penzt keresni', de szerintem valaki total hulyere vett titeket...

2017. márc. 13. 19:40
 2/14 anonim ***** válasza:
70%

oktatóvideó? LOL!

biztos sikeres leszek abban, amiről oktatóvideót csinálnak, amit több 100 ember követni fog.

2017. márc. 13. 21:13
 3/14 A kérdező kommentje:
Gyorsba leírom..pl amazonon van egy asztal 100 forintért..felrakom ebayre drágábban, megveszik tőlem, abbol a pénzből én pedig megveszem amazonról és annak postázom ki, aki tőlem megvette. A különbözet pediz a sebemben marad.
2017. márc. 14. 06:12
 4/14 anonim ***** válasza:

es szerinted aki ebay-en vasarol, az nem fogja megnezni hogy az adott cuccot hol lehet meg kapni? nem fogja megtalalni az amazonon o is?

jaj, kisgyerek, sokat kell meg neked a vilag mukodeserol tanulni, foleg ha ehhez is 'oktatovideot' kell keresni - gondolom sokat olvasni nem szeretsz, meg nehogy mar meg kelljen eroltetni magadat, csak doljon a le, ahogy a suliban a menoknek, mi?

2017. márc. 14. 06:51
 5/14 A kérdező kommentje:
Először is nem vagyok kisgyerek. A te válaszod gyerekes. Másodszor dolgozom. Harmadszor pedig, sokan az ebayben bíznak és aki onnan rendel tíz éve, az nem fog amazonról rendelni.
2017. márc. 14. 07:58
 6/14 A kérdező kommentje:
Másik pedig, segítséget kértem, nem kioktatást. Ha nem tettszik, nem kell ide kommentelni.Köszi heló.
2017. márc. 14. 08:05
 7/14 anonim ***** válasza:

'Harmadszor pedig, sokan az ebayben bíznak és aki onnan rendel tíz éve, az nem fog amazonról rendelni.'

jezusom.

Pajtas, csinald csak. Ebbol fogsz meggazdagodni, akarki meglassa.

2017. márc. 14. 09:51
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem ebből akarok élni, ne értsd félre. De attól, hogy te ilyen vagy és nem hiszel dolgokban az a te bajod..menj művelődj máshol
2017. márc. 14. 10:45
 9/14 anonim ***** válasza:
ebben nem 'hinni' kell, ez uzlet. a dropshipping is csak a csoringerek sportja, azt hiszik meg lehet elni belole. haaaat, nem.
2017. márc. 14. 13:09
 10/14 anonim ***** válasza:

Próbáld ki. Adozást se felejtsd el, különben lehet többe kerül a mutatvány, mint amennyi a hasznod.

Leírtad mit kell csinálni, minek kell oktatóvideó? Feltöltöd a terméket megjelöléssel, hogy Kínából jön és vársz.

Vatera is tele van ilyenekkel.

2017. márc. 14. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!