Egy kissebb 5 ezer férőhelyes csirkefarm felépitése körülbelül mekkora befektetéssel jár? 15 millió forintból kihozható lenne?
Korábban egy úriembernek belinkeltem hirdetéseket ezen témában, a hatalom ezt reklámnak vélte és kaptam a fityiszt!
Kérdés, hogy csirkefarm alatt te mit értesz???
-húscsirke
-tojástermelés
-biofarm
-szabad v. zárt rendszer
-stb. nem érek rá egész nap példákat sorolni!
500m2-es szendvicspaneles húscsirke nevelő/hizlaló épület (6 000 000Ft), ebben van automata etető, itató és levegőztető rendszer, valamint világítás, DE az ÁFA és alapozás nincsen benne!
Mivel nem tudom mit szeretnél, de a leírásod alapján te sem, ezért infó nélkül nem koptatom tovább a billentyűzetet!
Akkor meg is van a válasz, 500m2-en lehet 10 000db, neked a fele kell, bár árban nem a fele lesz, mondjuk kb. 60-75%-a.
Dolgoztál már ilyen helyen? Mennyi tapasztalatod van? Gazdasági számítást nyilván még nem csináltál, bár részben meglehet épületamortizáció nélküli becsléssel... Milyen megtérüléssel kalkuláltál, eladási árral, költségekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!