IT szektoron belül játékfejlesztésre keresek befektetőt 100 millió FT feletti befektetéssel?
Figyelt kérdés
Nemzetközi piacra szánt natív, vagy webes felületű autós játékról lenne szó olyan lehetőségekkel, ami tudtommal nincs még a piacon!2013. okt. 12. 08:06
1/9 anonim válasza:
Valószínűleg nem itt fogsz találni olyan embereket akiknek 100 millió feletti összegük van befektetésre, ráadásul egy olyan komolytalanra, amit ezen az oldalon hirdetnek...
2/9 anonim válasza:
Ráadásul már 27x teszed fel a kérdésed és már mindenki tudja, hogy fogalmad nincs arról, hogy mi mennyibe kerül....
3/9 anonim válasza:
Ha az ötlet valóban csodálatos a gameforge, és hasonló cégek , tuti meghallgatnak.
Persze a meghallgat, és befektet nem egy dolog.
Ha úgy érzed,hogy a gyik a megfelelő hely erre, akkor én így látatlanban borítékolom a kudarcot.
4/9 anonim válasza:
Hogyne lenne ilyen játék? Az EAgames már 2010-ben piacra dobta a Need for Speed World nevű játékot. Ingyenesen elérhető.
Amúgy konzolon rengeteg játékkal lehet online nyomni köztök a legtöbb autóssal, szóval rendesen el vagy tájolva.
5/9 anonim válasza:
Az volt neki a "lehetőség amit még nincs a piacon"? XD
6/9 anonim válasza:
Trackmania befutott anno és a szimulátorok is sikeresek, szóval biztos nem tapogatózol rossz helyen. Ha van valami demóprogramod vagy legalább egy-két modellt megcsináltál, kódoltál pár sort, akkor van miről beszélni. Ha nem, akkor nincs.
7/9 anonim válasza:
Webes játékok, nem igazán hoznak pénzt, a 100 000 000sohasem térülne meg, az ilyen progikat szórakozásból írják a programozok.
Az hogy te még nem láttál autós játékot, csak a te tudatlanságodat jellemzi! Mellesleg szép próbálkozás kiírni ugyan azt a kérdést 1-3-10-100 millióval :)
8/9 A kérdező kommentje:
Nekem ez az első ilyen jellegű kérdésem, szóval a többi nem az én művem... :) Másrészt nem beszéltem még azon funkciókról amik a játékon belül lennének újítások... :) Mert azok lennének azok amire még nem láttam példát.
2013. okt. 13. 09:09
9/9 anonim válasza:
Szóval nem te vagy az, akinek az a nagy ötlete, hogy "fogadni" lehessen a játékosok között arra, hogy ki nyeri a "meccset"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!