Olyan 10 millió forinttal milyen vállalkozást lenne érdemes elindítani?
Semmit nem tudok rólad? Nos, nézzük, egy anonim oldalon trollkodsz, ergo nem szereted felvállalni a nevedet, arcodat. Másrészt -- ha kezdetben még vicces is lehetett a hozzászólásod -- tovább próbálod védeni a saját hülyeségedet, azaz energiát és időt fektetsz egy neked, normális szemmel nézve, tök közömbös dologba.
Szóval de, egy dolgot tudok rólad: egy rendkívül frusztrált alak vagy, szar élettel. Most pedig bocsi, de vége a gyereknapnak. Meg kell, hogy kérjelek, hogy keress más szórakozást.
Először is mihez értesz? Célszerű olyan vállalkozásba kezdeni amihez az ember ért.
Pl én közgazdász vagyok, nem fogok építőipari céget csinálni mert lövésem sincs hozzá.
Igen, mert az oldal rendeltetésszerű használata pont ugyanabba a kategóriába esik, mint széttrollkodni egy kérdést unalomból.
# 16: én kezeltessem magamat? Ne inkább azok, akik egy egyértelműen trollkodó, frusztrált alak pártjára álltak velem szemben, aki feltett egy tök normális kérdést?
A többieknek köszönöm.
"aki feltett egy tök normális kérdést"
Igen, a kérdés feltevés még tök normális volt...
De utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!