25-26 millió forintból mibe lenne érdemes belevágni?
Azon gondolkodtam, hogy vennék egy lakást kb. 14-16 millóért amit külföldieknek egy közvetítő cégen keresztül kiadnék.
Ezen kívül úgy tudom van pénz a taxi autó bérbe adásban is.
Igazából én ilyeneken gondolkodok.
Mondjuk nyáron üzemeltetnék egy kis vattacukrozott. Vagy olyan dolgokat vennék amiket pár napra, rendezvényre, születésnapi bulira bérbe tudok adni pl.: vattacukros gépet, autószimulátort stb..
Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
jaj annyi hülyeséget írtál, szerintem felejtsd el ezt a "vállalkozósdit".
"vennék egy lakást kb. 14-16 millóért amit külföldieknek egy közvetítő cégen keresztül kiadnék. "
Külföldiek többet fizetnek? Nem.
20 millióból (+5 millió felújítás, berendezés) már csak egy átlagos lakást lehet venni Budapesten vagy Győrben, vidéken máshol persze lehet jobbat de oda meg miért menne külföldi? Plusz jön a CSOK, ami megint más.
"nyáron üzemeltetnék egy kis vattacukrozott. "
Ehhez elég egy millió forint is, de vattacukor 20 éve volt menő.
"Vagy olyan dolgokat vennék amiket pár napra, rendezvényre, születésnapi bulira bérbe tudok adni pl.: vattacukros gépet, autószimulátort stb.. "
Igen, az autószimulátor is 20 éve volt menő mikor még alig volt számítógépes játék.
abba, amiből a 26 milla lett.
talán örökölted egyik napról a másikra? akkor kösd le, mert minden másban csak elbukod.
Ha nem értesz semmihez akkor a lakás a legjobb még mindig. Keresni nem fogsz sokat, de úgy ahogy megőrzi a pénzed értékét plusz ad egy kis aprót. Persze nem mindegy, hogy melyik városban.
A vattacukor biznichez elég 300.000 forint, egy lángososhoz 2 millió. Keményen kell dolgozni, de ismerek olyat, akinek a Füredi vattacukrozás, plusz a Balaton mellett a vattacukrozás elég szép pénzt termelt ki. Igaz ő több egységgel nyomult. Azt is érdemes belekalkulálni, hogy csak három hónapig üzlet. Az autó szimulátor stb. 20 éve volt menő ebben egyetértek az előttem szólóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!