Kinabol behozott, online ertekesitesre szant női divatkiegeszitokrr milyen engedelyek kellenek, hogy ertekesithessem egy webshopban?
Figyelt kérdés
Karkotok, nyaklancok, hatizsakok, taskak, napszemuvegek, penztarcak mind bizsu2017. ápr. 3. 07:50
1/6 anonim válasza:
Egyéni vállalkozói kiváltása, webáruház üzemeltetésének feltételeit teljesíteni (fogyasztóvédelmi, stb szabályok), a behozott áru értékére VÁM + 27 % ÁFA, s mivel igazolni kell az áru eredetét, így a kínai eladótól számla a megvásárolt termékekről.
2/6 anonim válasza:
Felejtsd el ezt az egészet. Többtíz olyan online dropshippinges webshop van magarországon, akik még számlát se adnak, nem adóznak, és adószámuk sincsen - Milliós havi bevételekkel ráadásul.
3/6 A kérdező kommentje:
Az ilyen hozzaallas miatt vagy te szegeny, en pedig gazdag :)
2017. ápr. 4. 07:49
4/6 anonim válasza:
Érdekes random emberekről feltételezni az interneten, hogy szegények.
Ha olyan "gazdag" vagy akkor miért egy ilyen oldalon keresel információt a "vállalkozásodhoz"?
5/6 anonim válasza:
4-es, mert nincs pénze egy megfelelő szakemberre - vagy sajnálja rá.
Pl. egy könyvelő vagy okmány iroda totál jó választ is adhatna rá :-)
Csak azt nem értem, hogy lehet webshopja, ha azt sem tudja, hogy működik?
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-val..
(amúgy, még mielőtt valaki megvádolna, hogy nem a kérdésre válaszoltam: de igen, az első válaszoló is én vagyok :-) )
6/6 A kérdező kommentje:
:)
2017. ápr. 5. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!