Milyen dropshipping nagyker áruházak vannak akik vagy Magyarországiak vagy szállítanak Magyarországra is?
Figyelt kérdés
Most fogok indítani egy webáruházat a termékcsoport már megvan és egy beszállító is viszont ő 30 nap alatt szállítja ki a terméket a vevőhőz, ami hát elég húzós kíváncsi lennék vannak e Magyarországon dropshippingel foglalkozó cégek akiknek JÓ minőségi termékeik vannak és ez nagyon fontos%2017. márc. 25. 11:58
11/15 anonim válasza:
13/15 A kérdező kommentje:
Igen néztem ezt az oldalt, korántsem mondanám ferrnek az ajánlatokat, néhány parfüm drágább mint a boltban....
2017. márc. 26. 17:43
14/15 anonim válasza:
Érdekes nekem eddig mindig adtak számlát a kínai partnerek. Sőt volt, hogy jeleztem nem érkezett meg a rendelésem, 3 hét múlva megküldték újra, majd 3 napra rá előkerült az eredeti csomagom. Írtam nekik a válaszuk annyi volt, hogy akkor az 1ik ajándék :)
15/15 anonim válasza:
Nekem kellő nyelvtudással sikerült számlát is szerezni ezektől a,, szemtelen kínaiaktól,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!