Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha lehetne milyen cuccokat...

Ha lehetne milyen cuccokat rendelnetek Angliabol, amit sajnos nem szallitanak ki Magyarorszagra?

Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 21:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40%
Nézd.. én kint élek 10 éve, és hidd el nekem. Nincs semmi olyan itt amit otthon nem lehetne megkapni.
2016. dec. 27. 21:54
 2/12 anonim ***** válasza:
11%
Léteznek egyáltalán olyan dolgok, amiket Magyarországon egyáltalán nem lehet beszerezni?
2016. dec. 28. 06:59
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Azért van egy-két dolog, ami itthon nem kapható, kint meg igen. Szállítják ezeket, csak amíg például egy itthon nem kapható tusfürdő Angliában 1 font, ugyanezt ha neten rendelném, az már 3000 forint postával. Meg azért van más is ezen kívűl, szintén pofátlan rendelési/szállítási árral.
2016. dec. 28. 08:55
 4/12 tesho válasza:

Amazon Fire 8" tablet.

Black friday-en próbáltam venni, de vagy nem postáztak vagy horror áron Magyarországra.

2016. dec. 30. 07:50
 5/12 A kérdező kommentje:

10 eve elsz itt es otthon ugyanugy minden van?

Ne nevetess mar.

ha nem vertem volna be a kezem listat irnek mi nincs otthon...

2016. dec. 30. 20:07
 6/12 A kérdező kommentje:

Bemegyek a Westfieldbe a boltok harmadarol meg hallani se hallottak Magyarorszagon, hagyjad mar.

A Bootsban akkora kinalat van mindenbol, csak arctisztitokbol egesz polcsor, beleszedultem elsore.

A tesco se gagyi, mint otthon.

A Lidl deluxe cuccainak 95%-a nem kaphato magyarba.

Victorias Secret alom otthon.

House of Fraser cuccok szinten... Debenhams stb. hadd ne soroljam.

2016. dec. 30. 21:05
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Akkor sorold ,űr fel, hogy mi az ami itt kint van, de otthon nincs?

Minden évben hazajárunk nyaralni, és eddig a vaníliás fánkon kívül minden kapható otthon is. Persze nem egy árban de kapható.. szóval sorold a listádat..

2016. dec. 30. 22:34
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Ja.. boots..és hasonlók???

Otthon is vannak olyan termékek amit itt kint nem kapható.. ha már arctisztítókról van szó.. Ez komoly???

2016. dec. 30. 22:37
 9/12 A kérdező kommentje:

Az csak egy palda volt.

Ne mondd mar, hogy nem latod, hogy mennyivel nagyobb a valasztek kinn, mint otthon?

Meg a minoseg is mas, ugyanaz a H&M pulcsi xarabb minosegu otthon, mint itt.

De nyilvan Rocsogechesterben laksz, hiaba mondanam mi az a House of Fraser ugyse ertened, es ugy fikazol, hogy itt nincs semmivel se tobb.

Valoszinuleg nem ti vagytok a celkozonseg, nem is ertem minek valaszoltok, hiszen nem ez a kerdes.

Victoria's secret

De csak ugy mellekesen egy regi kedvencem a Weetabix-et is csak lis ideig lehetett

2016. dec. 30. 23:13
 10/12 A kérdező kommentje:

lehetett a TESCO-ban venni akciosan 1499 penzert.

Itt meg az utolso faluban is kapni.

Ajandekcsomagok, csokoladek tomkelege, ami nincs otthon.

Multkor a lemon curdot mutatta nekem rokon, lattam-e mar. Hat mondom eleg angol cucc...

A halaspult szinten ossze nem hasonlithato.

Ismeros biciklit vitt innen, futogepet stb.

Na mindegy is, faj a kezem, nem birok tobbet irni.

Remelem meg zacskos tejet isztok. 😂

2016. dec. 30. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!