Ha lehetne milyen cuccokat rendelnetek Angliabol, amit sajnos nem szallitanak ki Magyarorszagra?
Amazon Fire 8" tablet.
Black friday-en próbáltam venni, de vagy nem postáztak vagy horror áron Magyarországra.
10 eve elsz itt es otthon ugyanugy minden van?
Ne nevetess mar.
ha nem vertem volna be a kezem listat irnek mi nincs otthon...
Bemegyek a Westfieldbe a boltok harmadarol meg hallani se hallottak Magyarorszagon, hagyjad mar.
A Bootsban akkora kinalat van mindenbol, csak arctisztitokbol egesz polcsor, beleszedultem elsore.
A tesco se gagyi, mint otthon.
A Lidl deluxe cuccainak 95%-a nem kaphato magyarba.
Victorias Secret alom otthon.
House of Fraser cuccok szinten... Debenhams stb. hadd ne soroljam.
Akkor sorold ,űr fel, hogy mi az ami itt kint van, de otthon nincs?
Minden évben hazajárunk nyaralni, és eddig a vaníliás fánkon kívül minden kapható otthon is. Persze nem egy árban de kapható.. szóval sorold a listádat..
Ja.. boots..és hasonlók???
Otthon is vannak olyan termékek amit itt kint nem kapható.. ha már arctisztítókról van szó.. Ez komoly???
Az csak egy palda volt.
Ne mondd mar, hogy nem latod, hogy mennyivel nagyobb a valasztek kinn, mint otthon?
Meg a minoseg is mas, ugyanaz a H&M pulcsi xarabb minosegu otthon, mint itt.
De nyilvan Rocsogechesterben laksz, hiaba mondanam mi az a House of Fraser ugyse ertened, es ugy fikazol, hogy itt nincs semmivel se tobb.
Valoszinuleg nem ti vagytok a celkozonseg, nem is ertem minek valaszoltok, hiszen nem ez a kerdes.
Victoria's secret
De csak ugy mellekesen egy regi kedvencem a Weetabix-et is csak lis ideig lehetett
lehetett a TESCO-ban venni akciosan 1499 penzert.
Itt meg az utolso faluban is kapni.
Ajandekcsomagok, csokoladek tomkelege, ami nincs otthon.
Multkor a lemon curdot mutatta nekem rokon, lattam-e mar. Hat mondom eleg angol cucc...
A halaspult szinten ossze nem hasonlithato.
Ismeros biciklit vitt innen, futogepet stb.
Na mindegy is, faj a kezem, nem birok tobbet irni.
Remelem meg zacskos tejet isztok. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!