Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan tudok így üzletelni...

Hogyan tudok így üzletelni ezzel a tevékenységgel? Papír, engedély?

Figyelt kérdés

Belső terekről készítek látványterveket, ezeket generál kivitelezőnek adom át.

Felsőfokú tanulmányaimat megkezdtem de nincs diplomám, érettségim van.

Úgy tudom a látványtervezéshez, vagy ilyen belső terek tervezéséhez kell valami végzettség?

Mi kell az ilyen tevékenységhez?

A másik:

Ha mondjuk megtervezek egy épületet, azt akkor is megtehetem, mert hivatalossá a kamaratag mérnök fogja tenni úgy, hogy átrajzolja.

Szóval én kb annyit csinálok mint egy béna ügyfél aki vázlatfüzetre lefirkálja, hogy ő milyen alakú házat képzelt el, csak nem kicsit high tech verzióban (komoly látványtervek)

Mi ennek a lényege?

Hogyan csinálhatom?

Mert egyelőre csak barátoknak csináltam ilyen tervezéseket, de szeretném hivatalossá tenni, egyéni vállalkozóit erre nem válthatok ki (vagy kiválthatok?) végzettség nélkül, cégalapítás? akármi? hogyan lehet ezt?

2017. márc. 20. 13:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Az ilyen szabadúszó szellemi munkákhoz leginkább KATA-t szokták javasolni. Ennek a hátránya az lenne az esetedben, hogy havonta kell fix összeget adóznod, akkor is ha nincs bevételed. Márpedig én nem igazán fizetnék ezért (maximum zsebpénz összeget), hogy egy fiatal, végzettség és tapasztalat nélküli gyerek firkáljon valamit a házamról, miközben erre ingyenes, pofon egyszerű szoftverek is vannak.
2017. márc. 23. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!